Oana Lis, dezvăluire neașteptată despre Vadim Tudor, la 8 ani de la decesul acestuia. Ce cadou de valoare a primit din partea politicianului: „Vreau să o vând”

Data publicării:
Oana Lis și Vadim Tudor, captură YouTube/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Oana Lis și Vadim Tudor, captură YouTube/ colaj foto Spectacola

Oana Lis a dezvăluit ce cadou a primit din partea regretatului politician, Vadim Tudor.

Poetul și politicianul Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață în data de 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.  Moartea lui a venit ca un trăsnet, cu atât mai mult cu cât politicianul era mereu plin de viață. Cu toate acestea, dacă Corneliu Vadim Tudor, care și-a prevestit moartea după cum a declarat una dintre fiicele sale, nu ar fi făcut o greșeală în ceea ce privește regimul de viață ar mai fi trăit și acum. 

Oana Lis, dezvăluire neașteptată despre Vadim Tudor, la 8 ani de la decesul acestuia

Au trecut 8 ani de când, Vadim Tudor s-a stins din viață, însă abia acum s-a aflat ce cadou de valoare i-a oferit Oanei Lis. În timpul unui live pe rețelele de socializare, soția fostului edil al Capitalei a recunoscut că are doar cuvinte de laudă la adresa regretatului politician, iar în urmă cu ceva timp, acesta i-a oferit o carte. Acum, vedeta vrea să o scoată la vânzare, dearece are nevoie de bani.

„Vadim Tudor era un om extraordinar, o personalitate magnetică și cu mine s-a comportat întotdeauna minunat. Am o carte de la domnul Vadim pe care vreau să o vând, am nevoie de bani să plătesc niște NMN-uri.”, a spus Oana Lis în live.

Oana Lis se confruntă cu probleme financiare

Oana Lis trece prin momente extrem de dificile din punct de vedere financiar, iar acest fapt o pune într-o situație delicată. În calitate de soție devotată, ea se ocupă personal de îngrijirea și asistența medicală a soțului său, Viorel Lis, care se confruntă cu probleme de sănătate. Într-un interviu exclusiv acordat postului de televiziune Antena Stars, Oana Lis a făcut mai multe mărturisiri emoționante și sincere, dezvăluind detalii despre lupta sa de zi cu zi. Fosta soție a fostului primar al Capitalei a recunoscut că traversează momente financiare grele, iar aceasta îi aduce multe dificultăți. În timp ce se ocupă de îngrijirea soțului său, care necesită atenție și asistență permanentă, Oana se confruntă cu responsabilități financiare considerabile. Situația financiară precară o obligă să facă sacrificii și să se descurce cu resurse limitate.

Cu toate acestea, Oana Lis este o femeie puternică și determinată să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și susține soțul și a depăși dificultățile. Ea este recunoscătoare pentru sprijinul moral și emoțional pe care îl primește din partea familiei și a prietenilor apropiați.

„Nu am planuri pentru vara aceasta, pentru că nu am bani. Când nu ai bani, nu îți e foame. Adică nu am bani, cu banii pe care îi am și îi produc, am grijă de Viorel. Costă foarte mult să ai grijă de un om cu probleme speciale, acasă și atunci nu îmi mai ajung banii pentru mine, dar eu sunt genul care mă mulțumesc și cu puțin. Anul ăsta nu o să am niciun concediu. Nu o să plec la mare. Este foarte complicat cu Viorel, dar nu sunt în depresie, sunt fericită că sunt acasă. Eu nu sunt legată de lucrurile materiale, am nevoie de ele pentru un confort, dar la fel de bine pot să stau și fără ele”, a mai adăugat ea, potrivit Spynews.

Citește și: Cu ce datorii s-a stins din viață Corneliu Vadim Tudor. Fiica sa, Lidia Vadim, a făcut dezvăluiri neașteptate: "Nu știa nimeni"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel