Oana Lis a uitat complet de inhibiții. Soția fostului edil, apariție îndrăzneață într-o rochie extrem de mulată, cu formele la vedere

Data publicării:

Oana Lis își surprinde constant fanii cu fel de fel de fotografii realizate în viața de zi cu zi. 

Oana Lis a demonstrat întotdeauna că nu ține cont de gura lumii și că merge mereu după instinctul personal. Când vine însă vorba de alegerile vestimentare, soția lui Viorel Lis pare că adoră aparițiile extravagante, iar fanii o apreciază pentru asta. Vedeta nu este interesată nicio clipă de formele voluptoase pe care le deține și profită la maximum de temperaturile ridicate pe care vara aceasta le oferă în termometre. Dacă acum câteva zile, aceasta s-a afișat chiar și în costum de baie, la piscină, de data aceasta, vedeta a plecat la o plimbare pe străzile Bucureștiului, unde a ales să poarte o rochie lungă, de vară, extrem de strâmtă pe corp și cu o crăpătură pe picior. Se pare că fanii o susțin pe aceasta pentru alegerile îndrăznețe pe acre le face, comentând în număr cât mai mare prin diverse inimioare sau emojiuri, care atestă faptul că sunt de acord cu alegerea stilistică făcută de Oana Lis. 

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, dezvăluire neașteptată despre Vadim Tudor, la 8 ani de la decesul acestuia. Ce cadou de valoare a primit din partea politicianului: „Vreau să o vând”

Care este plăcerea nevinovată a Oanei Lis

În trecut, înainte ca Viorel Lis să se confrunte cu aceste grave probleme de sănătate, Oana Lis vorbea deschis despre problema kilogramelor în plus, spunând faptul că dulciurile reprezintă principalul inamic pentru ea. Tot atunci, blondina era ferm decisă să apeleze la o dietă, de unde să excludă total carbohidrații, pentru a reveni la o formă fizică cât mai bună.

„Pe mine mă îngraşă dulciurile, pentru că nu am limită şi îmi place foarte mult să mănânc. Cred că eu cunosc toate cofetăriile bune din Bucureşti şi mi-am mai promis mie că mai mănânc tort de ziua lui Viorel, şi de ziua mea. (…) Fără pâine, fără paste, un regim aşa bazat pe carne şi salate. Am de gând să merg cel puțin de două ori pe săptămână, la sală.”, spunea ea în trecut, potrivit prosport.

VEZI și: Oana Lis, apariție îndrăzneață în costum de baie, la 44 de ani. Soția lui Viorel Lis s-a fotografiat într-o ipostază rară / FOTO

„Cred că dacă aş slăbi prea mult nu aş fi eu”

Mai mult, încă din trecut, preocupările Oanei Lis erau cu totul altele decât dieta. Vedeta este mai interesată de lucrurile pe care le face pentru propriul suflet și este de părere că un număr de kilograme prea mic ar putea să o facă să-și piardă propria identitate. 

„Cred că dacă aş slăbi prea mult nu aş fi eu şi atunci când slăbeşti foarte mult, am văzut la anumite persoane că îţi cade faţa, îţi cad sânii, tot. Am zis să slăbesc 10 kilograme şi să am carnea mai fit. (…) În ultimul timp m-am ocupat mai mult de minte, de suflet şi trebuie să mă ocup şi de corp”, a mai spus soția lui Viorel Lis. 

De asemenea, soția lui Viorel Lis recunoștea faptul că nu-și poate menține deloc greutatea constantă, în ciuda dietelor variate pe care le experimentase până în acel punct.

„Am slăbit de vreo 4 ori până acum, însă nu reușesc să slăbesc mai mult. Am încercat tot felul de metode. La un moment dat am slăbit 20 de kilograme. Mi-e greu să mă mențin. Slăbesc, dar mă îngraș din nou. Pentru sănătatea mea ar trebui să slăbesc”, mai spunea ea în trecut, potrivit libertatea.

Citește și: Viorel Lis a căzut în casă. Cum au reacționat vecinii fostului edil al Capitalei, când Oana Lis le-a cerut ajutorul: „Trăiesc această discriminare și acest lucru zilnic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel