Oana Lis, apariție îndrăzneață în costum de baie, la 44 de ani. Soția lui Viorel Lis s-a fotografiat într-o ipostază rară / FOTO

Data publicării:

Oana Lis a scăpat de orice inhibiții și s-a afișat direct de la piscină, într-un costum de baie.

Oana Lis s-a arătat mereu a fi o persoană foarte asumată, care nu a ținut niciodată cont de gura lumii și care a făcut publice toate situațiile din viața sa, fie ele bune sau rele. Una dintre aceste situații mai neplăcute face chiar referire la starea de sănătate precară a soțului ei, Viorel Lis, care are deja luni bune de când este imobilizat la pat și are nevoie de tratamente. Tot din acest motiv, vedeta mărturisea recent faptul că este primul an în care cei doi nu au reușit să plece nici într-un concediu.

Se pare totuși că Oana Lis a găsit o modalitate să se răcorească și să scape, măcar pentru câteva ore, de temperaturile crescute de afară. Vedeta s-a retras la o piscină, unde, spre surprinderea tuturor, aceasta s-a afișat și într-un costum de baie roz, format dintr-o piesă. Mai mult, blondina a făcut chiar și o glumă pe seama siluetei sale, care este rezultatul consumului de „mici”.

„Știți care e secretul acestui trup minunat? Micii!”, a scris Oana Lis, în dreptul fotografiei.

Citește și: „Îl ameninț cu azilul”. Metoda prin care Oana Lis reușește să-i țină moralul ridicat soțului ei. Viorel Lis are nevoie de îngrijiri speciale

Viorel Lis, probleme de sănătate tot mai mari

Chiar dacă în public încearcă să-și mențină mereu zâmbetul pe buze și să se mai bucure cât poate de viață, în realitate, Oana Lis este extrem de afectată de starea de sănătate precară pe care soțul ei o are în continuare. Vedeta se ocupă singură de îngrijirea lui, lucru care îi este extrem de dificil, în anumite momente.

„Lumea zice că unii oameni se poartă urât cu bătrânii, eu, din păcate, trăiesc această discriminare și acest lucru zilnic. Da, mi s-a întâmplat ca Viorel să cadă în casă și e foarte greu, nu am putut să-l ridic și m-am dus la un vecin și mi-a zis că l-am deranjat din somn, și nu a vrut să mă ajute”, a declarat Oana Lis, conform Pro TV.

Te-ar putea interesa și: Oana Lis, ajunsă în pragul sărăciei: „Când nu ai bani, nu îți e foame”. Cum se simte fostul edil

Oana Lis simte din plin discriminarea de vârstă

Mai mult, vedeta spune că a observat faptul că țara noastră se confruntă și cu o discriminare destul de serioasă, când vine vorba despre persoanele vârstnice. Viorel Lis nu se mai poate deplasa deloc singur, iar ei îi este extrem de dificil să-l ajute în acest sens, însă oamenii nu rezonează deloc cu această problemă și aleg să-i închidă direct ușile, la nevoie. 

”Din păcate, în București, toți stăm în apartamentele noastre, nu ne mai interesează de vecini, de cei în vârstă. Zilele trecute am simțit discriminare, aveam nevoie la notariat cu Viorel și am fost înainte să vorbesc. I-am spus că am nevoie de actul ăsta, că Viorel e greu deplasabil, nu s-a uitat decât jumătate de minut la hârtie, a văzut despre cine este vorba și mi-a zis că domnul notar nu are timp de dvs că pleacă în vacanță… Nu le convenea să stea după unul bătrân”, a mai declarat Oana Lis în cadrul emisiunii „La Măruță”.

VEZI și: ”Știam că viața e destul de scurtă”. Oana Lis, momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel