Oana Lis, motivul pentru care nu mai poate să plece în vacanțe: „Mi-am asumat. Mai ies cu fetele”

Data publicării:

Oana Lis a dezvăluit motivul pentru care nu mai poate să meargă în vacanțe. 

Oana și Viorel Lis trec prin clipe grele din cauza problemelor de sănătate, dar și din cauza celor financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani.  Chiar dacă nimeni nu le dădea vreo șansă celor doi din cauza diferenței de vârstă, Oana și Viorel au demonstrat că între ei este iubire adevărată și indiferent de greutățile pe care le întâmpină ei se au unul pe altul.

Oana Lis, motivul pentru care nu mai poate să plece în vacanțe

În cadrul unui interviu recent, Oana Lis a recunoscut că tot timpul și-l petrece alături de soțul ei și încearcă să-l țină cât mai mult timp în viață. 

„Ne bucurăm de fiecare zi, nu plecăm nicăieri. Ne bucurăm unul de altul, așa cum suntem. Viorel nu mai merge la emisiuni, nu are voie să fie stresat cu nimic. Eu îl protejez. A mai fost invitat la emisiuni, dar nu mai poate să meargă.

Vreau ca lumea să îl știe pe Viorel așa cum era. În rest, mulțumim că vă gândiți la noi! Încerc să îl protejez. Când îți asumi o situație, aia e. Nu mă plâng pentru asta! Singurii oameni care vin să ne viziteze sunt cei de la ambulanță, de la salvare. Asta e viața, este ceva normal”, a declarat Oana Lis

Oana Lis a mărturisit că a renunțat să mai meargă în vacanțe, deoarece starea de sănătate a soțului său este una critică, astfel că îl veghează în permanență. Cu toate astea, vedeta recunoaște că se mai întâlnește cu fetele, uneori și nu se plânge de viața pe care o duce. 

. „Nu pot să plec în vacanțe, pentru că stau acasă cu Viorel. Nu înseamnă că am o viață urâtă. Oricum, mai ies cu fetele, mai merg pe la piscină, la o petrecere. E o perioadă pentru toată lumea… Mi-am asumat. Nu am nicio problemă cu asta. Vine o vreme când vrei să trăiești pentru tine, nu pentru alții”, a mai spus Oana Lis pentru Playtech.

Ce este dispusă să facă Oana Lis pentru soțul ei

Oana Lis a declarat că este dispusă să facă orice pentru soțul ei, chiar și să-l lase să meargă la femei, dacă asta îl face să se simtă mai bine.

„Dacă stai și cazi în depresie și nu faci mici lucruri, să mergi la un film, să mergi la casino, să mergi la o prăjitură, să încerci să-ți aduci bucurie... Asta încerc să-i fac lui Viorel, să îi aduc câte o bucurie. Și dacă asta lui îi place, l-aș duce și la femei dacă lui îi place”, a spus Oana Lis, la Antena Stars.

Oana Lis, despre începuturile relației sale cu Viorel Lis

n cadrul unui interviu, Oana Lis a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei. Soția lui Viorel Lis a mărturisit că a fost impresionată de gesturile mici, dar semnificative pe care le făcea soțul ei pentru ea.

”Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (...) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (...) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, a spus Oana Lis la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel