Viorel Lis a căzut în casă. Cum au reacționat vecinii fostului edil al Capitalei, când Oana Lis le-a cerut ajutorul: „Trăiesc această discriminare și acest lucru zilnic”

Data publicării:
Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook
Descriere foto: Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a dezvăluit care a fost reacția vecinilor săi când le-a cerut ajutorul, vizavi de Viorel Lis. 

Oana Lis trăiește o perioadă complicată a vieții ei. Problemele de sănătate ale soțului ei au făcut-o să ajungă la fundul sacului, din punct de vedere financiar, dar și să apeleze la ajutorul pompierilor, atunci când fizic nu a reușit să își ajute soțul. Vedeta a relatat un episod crunt prin care a trecut în urmă cu ceva timp, când Viorel Lis a căzut în casă, iar ea a fost nevoită să sune la pompieri, după ce vecinii au refuzat să o ajute să îl ridice. 

 Cum au reacționat vecinii fostului edil al Capitalei, când Oana Lis le-a cerut ajutorul

Oana Lis recunoaște că este dezamăgită de oamenii din jurul ei și că nimeni nu îți oferă o mână de ajutor atunci când ai nevoie. 

„Lumea zice că unii oameni se poartă urât cu bătrânii, eu, din păcate, trăiesc această discriminare și acest lucru zilnic. Da, mi s-a întâmplat ca Viorel să cadă în casă și e foarte greu, nu am putut să-l ridic și m-am dus la un vecin și mi-a zis că l-am deranjat din somn, și nu a vrut să mă ajute”, a zis ea.

Oana Lis  susține că a avut probleme și la notariat, unde nu l-a putut duce pe Viorel Lis.

”Din păcate, în București, toți stăm în apartamentele noastre, nu ne mai interesează de vecini, de cei în vârstă. Zilele trecute am simțit discriminare, aveam nevoie la notariat cu Viorel și am fost înainte să vorbesc. I-am spus că am nevoie de actul ăsta, că Viorel e greu deplasabil, nu s-a uitat decât jumătate de minut la hârtie, a văzut despre cine este vorba și mi-a zis că domnul notar nu are timp de dvs că pleacă în vacanță… Nu le convenea să stea după unul bătrân”, a mai declarat Oana Lis în cadrul emisiunii „La Măruță”, conform protv.ro.

Oana Lis face eforturi mari să aibă grijă de soțul ei

Oana Lis recunoaște că nu are planuri de viitor în privința vacanțelor din cauza lipsei banilor. Aceasta învestește toate resursele în sănătatea fostului primar al capitalei. 

„Nu am planuri pentru vara aceasta, pentru că nu am bani. Când nu ai bani, nu îți e foame. Adică nu am bani, cu banii pe care îi am și îi produc, am grijă de Viorel. Costă foarte mult să ai grijă de un om cu probleme speciale, acasă și atunci nu îmi mai ajung banii pentru mine, dar eu sunt genul care mă mulțumesc și cu puțin. Anul ăsta nu o să am niciun concediu. Nu o să plec la mare. Este foarte complicat cu Viorel, dar nu sunt în depresie, sunt fericită că sunt acasă. Eu nu sunt legată de lucrurile materiale, am nevoie de ele pentru un confort, dar la fel de bine pot să stau și fără ele”, a mai adăugat ea, potrivit Spynews.

Vedeta recunoaște că face aceste eforturi pentru că are un devotament deplin și serios față de soțul său. Cu toate acestea, ea simpatizează cu alți români despre care spune că nici aceștia nu-și permit vacanțe în cea mai mare parte a timpului.

„Fac asta pentru că îl iubesc și este soțul meu. Este normal și asta e normalitatea mea. Vedem pe Instagram anumite lucruri, dar eu zic că milioane de români nu își vor permite vacanțe sau își vor face credite ca să plece în vacanță, mai ales la cât s-a scumpit acum viața”, a mărturisit vedeta, potrivit sursei precizate.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel