Nicoleta Voicu, folclorul autentic nu mai face bani. Vedeta se află într-un impas financiar deosebit: „Să nu se înțeleagă că eu cerșesc”

Sursă foto: youtube/ catalin maruta
Descriere foto: Sursă foto: youtube/ catalin maruta

Interpreta de muzică populară, Nicoleta Voicu, se află în probleme financiare deosebite. Artista va ieși în stradă. Câștigurile sale nu sunt suficiente pentru un trai decent.

Nicoleta Voicu este una dintre celebrele interprete de muzică popular de la noi din țară. Aceasta se ocupă cu mai multe activități, iar printre acestea putem aminti de faptul că scrie și poezii, atât din pasiune, cât și din nevoia financiară. Aceasta a fost căsătorită cu Gheorghe Turda.

După cum probabil mulți români știu, prețurile au crescut în toată țara, mai ales în ultima perioadă, iar situația financiară din prezent este resimțită de mai mulți români. Acest fenomen o atinge și pe interpretă care, din nou, se află într-un moment financiar strâmtorat.

Vezi și: Drama neștiută a lui Gheorghe Turda. "După o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine"

Cât câștigă artista

Artista recunoaște că activitatea sa profesională nu este îndeajuns pentru a se descurca cu ratele, mai ales dacă luăm în considerare prețurile din ultima perioadă. Așadar, artista mărturisește că la finalul lunii se alege cu 2500 RON, iar rata a început cu mai mulți ani în urmă.

„ Sunt revoltată pentru că din tot ce pot eu să fac profesional… Să nu se înțeleagă că eu cerșesc sau stau degeaba și așa mai departe, dar ce să zici… Așa, din folclorul ăsta autentic și din poezie nu prea pot să depășesc suma, adică venitul meu lunar este cam de 2500 RON pe lună. Și rata mea a început cu opt ani în urmă, cu 570 RON, iar ultima dată când mi s-a transmis telefonic, a ajuns la 970 de lei, adică aproape într-un an de zile s-a dublat.” , a declarat Nicoleta Voicu în cadrul unui interviu, conform kfetele.ro.

Vezi și: Nicoleta Voicu nu are de gând să se împace cu fiul ei. Artista nu a mers nici la nunta celui căruia i-a dat viață: „Nu îl iert, a greșit”

Vezi și: Nicoleta Voicu, regim strict din cauza problemelor de sănătate: ”Am avut o alimentație dezastruoasă”

Iese în stradă alături de profesori

Se observă că artista a ajuns la culmea disperării deoarece a declarat că va ieși în stradă alături de profesori, susținându-I în demersurile acestora pentru creșterea salariilor. Totuși, celebra artistă nu este străină de fenomenul cadrelor didactice. Aceasta a activat pentru o perioadă drept cadru didactic. Astfel, vedea declară că oricât ar munci tot nu face față traiului decent

 

„ Eu am făcut tot ce am făcut omenește, până în iarnă pregătesc un interviu despre condiția artistului, despre această modernizare care a tras kitsch-ul după el. Până atunci mă descurc cu acei 2.500 de lei. Nu știu, ies în stradă, mă alătur cadrelor didactice.”, a mai spus Nicoleta Voicu, conform kfetele.ro.

Vezi și: Nicoleta Voicu, victima unui accident rutier. Artista a fost la un pas de moarte: „Am avut un moment de șoc, nu știam ce urmează”

Vezi și: Nicoleta Voicu, situație disperată din cauza facturilor URIAȘE. Vedeta a ajuns să trăiască cu 200 de lei pe lună: „O cameră este cât o chilie a unui călugăr”

Vezi și: Nicoleta Voicu, terorizată de ani de zile. Poliția nu a reușit să afle identitatea persoanei: "Am fost hărțuită"

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 07 iun 2023, 22:07 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience