Nicoleta Voicu, regim strict din cauza problemelor de sănătate: ”Am avut o alimentație dezastruoasă”

Data actualizării: | Data publicării:
sursa foto: Nicoleta Voicu, Facebook
Descriere foto: sursa foto: Nicoleta Voicu, Facebook

Nicoleta Voicu a dezvăluit regimul strict pe care l-a adoptat din cauza problemelor de sănătate.

Nicoleta Voicu a trecut printr-o perioadă foarte grea, când boala de care suferă a adus-o aproape de moarte. Artista are tulburări de coagulare a sângelui, iar la un moment dat un cheag de sânge era pe punctul de a-i ajunge la creier. În acest sens, cântăreața spune că acum are un regim alimentar foarte strict, de la care nu se abate niciodată, pentru a ține în frâu această boală periculoasă.

”Am avut nopți și de zile cu o alimentație dezastruoasă, iar problemele de sănătate, din ultimii doi ani, mi-au băgat mințile în cap. Acele vânătăi, pe care le-am avut, se datorează unei circulații a sângelui defectuoasă. Acum sunt pe un tratament naturist eficient. Am făcut dintr-un tratament naturist un mod de viață. 

Am o alimentație bazată pe fructe, pe legume. Nu mănânc nimic prăjit, de maxim 5-6 ori pe an dacă consum preparate prăjite. Beau foarte multă apă, cel puțin 2 litri pe zi. Acum sunt foarte bine, s-au estompat chiar și acele firicele de vene subțiri de pe picioare. Consum struguri, pentru că strugurii  conțin resveratrol, o substanță pentru circulația sângelui, dar și mure, afine și rodii”, a declarat, pentru FANATIK, Nicoleta Voicu.

 

Nicoleta Voicu, situație disperată din cauza facturilor URIAȘE. Vedeta a ajuns să trăiască cu 200 de lei pe lună: „O cameră este cât o chilie a unui călugăr”

 

”Teama de moarte a reușit să-mi bage mințile în cap”

Chiar dacă a trecut printr-o încercare foarte dificilă, Nicoleta Voicu își păstrează în continuarea optimismul și spune că acea perioadă a determinat-o să-și transforme complet stilul de viață, lucru extrem de necesar.

”Teama de moarte a reușit să-mi bage mințile în cap, fiindcă am fost la cumpăna dintre viață și moarte. Au fost zile în care m-am trezit cu pete de sânge pe frunte subcutanat așa, dar vizibile. Erau ca dimensiune cât unghia mică de la degetul mic. Pete de sânge pe frunte… și nu aveam cum să nu mă întorc la o viață sănătoasă.”, a continuat aceasta. 

”Nu știu dacă am avut zece zile de liniște”

Nicoleta Voicu, fosta parteneră a lui Gherghe Turda, nu a avut o viață deloc ușoară. Aceasta spune că nimeni nu vede munca care stă în spatele unei mame sau a unei soții. Chiar dacă au trecut 7 ani de la divorțul de soțul ei, interpreta de muzică populară susține că nici în prezent nu are parte de ”o zi liniștită”

.”Profesia de mamă, sarcinile mamei sau cele de soție sunt fără carte de muncă. Și nu prea se consideră a fi o profesie, un serviciu. Acolo nu se văd orele de muncă. Și o iau cu cei 7 ani de la divorț, și până în prezent… și nu știu dacă am avut zece zile de liniște, în care să închid ochii și să spun, am o zi liniștită. Și nu exagerez. Dar uite că am ajuns și în punctul acesta. Sunt mulțumită cu ce am realizat

De multe ori doar ajung și rămân în memoria vizuală cu aspectul preparatelor care ni se servesc la masă. Și ajung dimineața acasă după o noapte nedormită, poate, în care am consumat doar o cafea și apă, și mă mai hrănesc a doua zi.”, susține cântăreața de muzică populară, Nicoleta Voicu, pentru sursa citată.

Nicoleta Voicu, terorizată de ani de zile. Poliția nu a reușit să afle identitatea persoanei: "Am fost hărțuită"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel