Nicoleta Voicu, terorizată de ani de zile. Poliția nu a reușit să afle identitatea persoanei: "Am fost hărțuită"

Data publicării:
Nicoleta Voicu, foto Facebook
Descriere foto: Nicoleta Voicu, foto Facebook

Nicoleta Voicu trăiește un adevărat calvar de câțiva ani. Artista este terorizată cu apeluri la miezul nopții, iar poliția nu reușește să identifice identitatea persoanei.

Nicoleta Voicu a ajuns la capătul răbdarii din cauza apelurilor pe care le primește la miezul nopții de la o persoană necunoscută. Artista a povestit că a depus plângere la poliție în urmă cu zece luni, dar se pare că lucrurile au rămas neschimbate, iar ea este în continuare terorizată. Totodată, interpreta de muzică populară consideră că este vorba despre o singură persoană, cu ”probleme psihice”.

„În februarie se fac 12 luni de când am înaintat prima mea plângere către secția 15. În fiecare lună primesc apel de pe un număr necunoscut. Am doar un singur apel în fiecare lună, dacă ar fi mai multe persoane, cred că ar suna într-o lună de 3 ori, ar fi 3-4 persoane, în altă lună 5, în altă lună niciodată. (...) La început am răspuns, am fost hărțuită de pe foarte multe numere, însă cu cele care apăreau am fost la poliție și s-a rezolvat. (...)Sunt convinsă că mă urmărește. Teama mea este cu atât mai mare cu cât nu știu cine se ascunde în spatele acestui număr. E clar că este vorba despre un om cu probleme psihice, pe care poate îl și distrează situația mea”, a spus Nicoleta Voicu, la Antena Stars.

 

Artista a declarat că se teme pentru viața ei și consideră că oamenii legii nu o ajută în identificarea persoanei care nu-i dă pace.

 

â„Eu un an de zile de la prima mea plângere, în februarie. Se tegiversează. Serile trecute am fost sunată pe videocall, nu știu cine e, că nu am răspuns. Nu mai am soluții, nu mi-e bine deloc”, a mărturisit artista.

 

Traumele din fosta căsnicie


Nicoleta Voicu povestește că a fost un adevărat film de groază timpul petrecut în căsnicie. Scandalurile erau la ordinea zilei în casa artistei și spune că au fost momente în care a chemat poliția sau a ajuns la spital, din cauza stării psihice în care ajunsese. 

„A fost și agresiune. Nu a fost bătaie care lasă urme. , de multe ori scotea toate hainele din șifonier. Duceam copilul la grădiniță, mă duceam acasă și la vremea aia cred că aveam 45 de kilograme. Plângeam cât plângeam. Am fost și la 2 noaptea pe stradă și la Poliție. Când ajungea Poliția la ușă soțul se liniștea și ei vedeau ca e liniște. Până am apelat prima dată la Poliție, mi-au trebuit ani. Au fost situații când am ieșit cu copilul pe stradă”, a spus Nicoleta Voicu.

„După divorț am simțit o eliberare. Nu am mai putut. Făceam atacuri de panică de 2 ori pe lună ajungeam la camera de gardă. De multe ori mergeam cu mașina până la intrarea în sat și încercam să par bine atunci când intram în sat. Dacă aș povesti tot, ar plânge și frunzele în pom”, a spus interpreta de muzică populară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel