Nicoleta Voicu nu are de gând să se împace cu fiul ei. Artista nu a mers nici la nunta celui căruia i-a dat viață: „Nu îl iert, a greșit”

Data publicării:
Sursa foto: Nicoleta Voicu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicoleta Voicu, instagram

Nicoleta Voicu nu mai vorbește cu fiul său. Cântăreața nu s-a dus nici la nunta băiatului.

Nicoleta Voicu urma să fie socră mare în vara acestui an. Cu toate astea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, după ce artista a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța cu bucurie că fiul ei se căsătorește.

Deranjat de gestul mamei, băiatul a început să se certe cu cea care i-a dat viață. Astfel, Nicoleta Voicu a decis să nu participe la nunta fiului său.

Nicoleta Voicu nu are de gând să se împace cu fiul ei

„M-am împăcat cu acest lucru, la fel ca și Mirabela Dauer (75 de ani). Nu îl iert pe fiul meu pentru ce a greșit. Nu știu dacă am vrut să îi dau o lecție de viață. Pentru dânsul, balanța înclină foarte mult în favoarea celor despre care am vorbit.

Am vrut să vadă cum este să lipsească mama lui de la nuntă, care financiar nu este la egalitate cu cei pe care el îi admiră și pentru care balanța înclină favorabil. El nu și-a dorit această expunere publică, dar eu ce să fac dacă sunt persoană publică și presa preia? Cum să țin eu presa în frâu?”, a spus Nicoleta Voicu pentru Click!

Nicoleta Voicu: „A fost decizia mea și nu îmi pare rău!"

„Atât timp cât eu am avut un comportament mai mult decât civilizat față de el, nu văd de ce să îi permit unele greșeli de exprimare, ca să spun așa.

Expresii nepotrivite ca de la fiu la mamă, și dacă nu îl corijez azi, nu îl corijez nici mâine, o să dezvolte pe viitor un comportament total neadecvat față de mine, motiv pentru care am ales să nu mă duc la nunta lui. Au fost mai multe lucruri care s-au adunat pe parcursul anilor.

Asta este, a fost decizia mea și nu îmi pare rău că am luat această decizie, pentru că mai sunt și alte lucruri cu care a greșit față de mine.”, a declarat Nicoleta Voicu, pentru Click!.

Nicoleta Voicu, regim strict din cauza problemelor de sănătate

Nicoleta Voicu a trecut printr-o perioadă foarte grea, când boala de care suferă a adus-o aproape de moarte. Artista are tulburări de coagulare a sângelui, iar la un moment dat un cheag de sânge era pe punctul de a-i ajunge la creier. În acest sens, cântăreața spune că acum are un regim alimentar foarte strict, de la care nu se abate niciodată, pentru a ține în frâu această boală periculoasă.

”Am avut nopți și de zile cu o alimentație dezastruoasă, iar problemele de sănătate, din ultimii doi ani, mi-au băgat mințile în cap. Acele vânătăi, pe care le-am avut, se datorează unei circulații a sângelui defectuoasă. Acum sunt pe un tratament naturist eficient. Am făcut dintr-un tratament naturist un mod de viață. 

Am o alimentație bazată pe fructe, pe legume. Nu mănânc nimic prăjit, de maxim 5-6 ori pe an dacă consum preparate prăjite. Beau foarte multă apă, cel puțin 2 litri pe zi. Acum sunt foarte bine, s-au estompat chiar și acele firicele de vene subțiri de pe picioare. Consum struguri, pentru că strugurii  conțin resveratrol, o substanță pentru circulația sângelui, dar și mure, afine și rodii”, a declarat, pentru FANATIK, Nicoleta Voicu.

”Teama de moarte a reușit să-mi bage mințile în cap”

Chiar dacă a trecut printr-o încercare foarte dificilă, Nicoleta Voicu își păstrează în continuarea optimismul și spune că acea perioadă a determinat-o să-și transforme complet stilul de viață, lucru extrem de necesar.

”Teama de moarte a reușit să-mi bage mințile în cap, fiindcă am fost la cumpăna dintre viață și moarte. Au fost zile în care m-am trezit cu pete de sânge pe frunte subcutanat așa, dar vizibile. Erau ca dimensiune cât unghia mică de la degetul mic. Pete de sânge pe frunte… și nu aveam cum să nu mă întorc la o viață sănătoasă.”, a continuat aceasta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel