Nicoleta Voicu, victima unui accident rutier. Artista a fost la un pas de moarte: „Am avut un moment de șoc, nu știam ce urmează”

Sursa foto: Nicoleta Voicu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Nicoleta Voicu, instagram

Nicoleta Voicu a fost la un pas de moarte, după ce a fost implicată într-un accident rutier grav. 

Nicoleta Voicu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că artista a văzut moartea cu ochii, după ce a fost implicată într-un accident rutier.Vedeta a povestit cum s-a întâmplat întregul incident.

Nicoleta Voicu, detalii despre drama care i-a marcat viața: ”Șocul a fost destul de mare”

Mai exact, aceasta plecase în vizită la niște rude, iar la volan se afla fostul soț al artistei. Cântăreața spune că nu și-a ascultat intuiția în ziua respectivă, însă centura de siguranță i-a salvat viața. Nicoleta Voicu și băiatul său au fost scoși din autoturism, pe geam, imediat după impact de localnici.

„A fost o cumpănă între viață și moarte, cu ani buni în urmă. Eram căsătorită. Vreau să merg pe ideea intuiției, despre care îmi place mie să spun că este vocea lui Dumnezeu. Eram la părinții mei, era un sfârșit de săptămână liniștit și am vrut să mergem în vizită.

Eu am fost cea care a vrut să mergem la niște rude dintr-o localitate apropiată. Deși voiam să ajung la rudele respective, ceva îmi spunea să nu plec la drum. N-am ascultat de acea voce interioară, am mobilizat familia. Eram cu fostul soț și copilul.

Eram pe bancheta din spate cu copilul. Liniște, nu era șoseaua aglomerată, nu aveam viteză, dar din ce-mi amintesc eu, pentru că a fost șocul destul de mare, cred că din față venea o altă mașină, ca din senin”, a spus vedeta în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Nicoleta Voicu: „Ne-am răsturnat cu mașina„

Artista a povestit că accidentul s-a produs după ce fostul soț a vrut să evite o groapă. 

„Ne-am răsturnat cu mașina, am ajuns în mijlocul câmpului. Am avut noroc că am avut centurile de siguranță. Am avut un moment de șoc, nu știam ce urmează, era pustiu. Dar, ca să vedeți că Dumnezeu ne-a dat încă o dată un semn că există și ne iubește, pe acel câmp erau niște săteni, chiar consăteni de-ai mei. Au văzut accidentul, au văzut mașina”, a mai spus artista.

 Dramele care au traumatizat-o pe artistă

Cântăreața de muzică populară Nicoleta Voicu a avut o viață grea. Artista a lăsat în urmă o căsnicie toxică și a făcut tot posibilul să-și refacă viața. Durerea femeii este că tocmai propriul fiu, cel pentru care spune că a îndurat multe lucruri, i-a întors spatele și a dat-o uitării. 

„Eu le-am dus (n.r. violențele îndurate din partea soțului) că am fost adult. M-a durut suferința copilului meu și acum mă doare că m-am dăruit pentru toți și am rămas singură. Nu îmi recunosc copilul. Nu știu ce oameni sunt în jurul lui, pentru că el a fost martorul multor suferințe. Cu el m-am consultat la divorț. Când am venit aici prima dată și am rămas singură și casa asta era goală. Era un hambar. Au fost multe lucruri grele”, a spus interpreta de muzică populară, Nicoleta Voicu, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Traumele din fosta căsnicie


Nicoleta Voicu povestește că a fost un adevărat film de groază timpul petrecut în căsnicie. Scandalurile erau la ordinea zilei în casa artistei și spune că au fost momente în care a chemat poliția sau a ajuns la spital, din cauza stării psihice în care ajunsese. 

„A fost și agresiune. Nu a fost bătaie care lasă urme. , de multe ori scotea toate hainele din șifonier. Duceam copilul la grădiniță, mă duceam acasă și la vremea aia cred că aveam 45 de kilograme. Plângeam cât plângeam. Am fost și la 2 noaptea pe stradă și la Poliție. Când ajungea Poliția la ușă soțul se liniștea și ei vedeau ca e liniște. Până am apelat prima dată la Poliție, mi-au trebuit ani. Au fost situații când am ieșit cu copilul pe stradă”, a spus Nicoleta Voicu.

„După divorț am simțit o eliberare. Nu am mai putut. Făceam atacuri de panică de 2 ori pe lună ajungeam la camera de gardă. De multe ori mergeam cu mașina până la intrarea în sat și încercam să par bine atunci când intram în sat. Dacă aș povesti tot, ar plânge și frunzele în pom”, a mai spus interpreta de muzică populară.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 iun 2022, 08:39 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience