Nicoleta Voicu, situație disperată din cauza facturilor URIAȘE. Vedeta a ajuns să trăiască cu 200 de lei pe lună: „O cameră este cât o chilie a unui călugăr”

Nicoleta Voicu, foto Facebook
Descriere foto: Nicoleta Voicu, foto Facebook

Nicoleta Voicu susține că a ajuns să trăiască din 200 de lei pe lună, după ce și-a chieltuit toți banii pe plata facturilor.

Facturile uriașe au speriat românii și nici vedetele nu au fost ocolite de această problemă. Nicoleta Voicu, interpretă de muzică populară, a dezvăluit că a primit o factură de 1200 lei la energie electrică, în condițiile în care trăiește într-un apartament cu două camere, extrem de mic. Artista și-a plătit facturile și a mai rămas în buzunar cu 200 de lei, din care va trebui să trăiască o lună întreagă. 

Monica Tatoiu, facturi uriașe la gaze și curent: „Sunt furăciuni. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască”


”Am primit o factură de 12 milioane, în bani vechi (1200 lei), este o regularizare și o factură, cea mai recentă calculată, regularizarea de vreo 440 lei, adică patru milioane patru sute. Diferența de vreo 6 milioane, este consumul de pe ultima lună. Foarte mult! Foarte mult! În condițiile în care, așa cum se știe, activitatea noastră artistică, deși avem spectacole și activități artistice la jumătate sau la 30% din capacitate, este inexistentă!”, a declarat Nicoleta Voicu la Antena Stars.

Cove, speriat de facturile uriașe: „Le aștept cu sufletul la gură. Mă țin în tensiune”


Nicoleta Voicu nu a avut activități artistice în această perioadă, astfel că trâiește dintr-o indemnizație de 2200 de lei. Din acești bani, 800 de lei merg către rata la bancă, iar 1200 i-a dat pe plata facturilor la curent. 

”Deci, practic, venit zero! Iar acea indemnizație pe care am primit-o noi, artiștii, cu acte în regulă, acum este de 2200 de lei. Și dacă adunăm bine, factura de 1200 și rata mea la bancă de 700/ 800 de lei, vreo 2000 de lei doar aceste două cheltuieli! În condițiile în care eu am un apartament cu două camere foarte mici! Deci, cred că o cameră este cât o chilie a unui călugăr și doar pe aceea o încălzesc! Nu locuiesc în amândouă!”, a mai spus ea pentru sursa citată. 

Carmen Tănase, șocată de facturi: Este o crimă fatală, ne transformăm în asistați sociali! În februarie - martie o să fiu în pragul infarctului

Blocul artistei a fost debranșat de la căldură

Artista spune că o explicație a facturilor uriașe ar putea fi faptul că imobilul în care locuiește a fost debranșat de la căldură și este nevoită să folosească un convector de căldură.


„Fiindcă blocul este debranșat de la căldură și de la apă caldă, am fost nevoită să cumpăr un convector de căldură și practic este singura mea sursă de încălzire. Cu 200 de lei și supraviețuiesc din rezerve, rezervele din această indemnizație pentru care noi, cei care am primit, să plătim un impozit la acei bani și aștept o eșalonare pe 12 luni, la sumele primite până acum, iarăși dintr-un venit pe care nu-l am!”, a adăugat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 11 feb 2022, 11:00 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience