Maurice Munteanu, la un pas să își piardă viața, în urma unui accident rutier: ”Credeam că urmează să mor ars de viu”

Data actualizării: | Data publicării:
Maurice Munteanu, captură foto Youtube
Descriere foto: Maurice Munteanu, captură foto Youtube

Maurice Munteanu, celebrul critic de modă din emisiunea „Bravo! Ai stil”, a avut parte de un accident teribil, în urmă cu mai mulți ani, în care a fost cât pe ce să își piardă viața. Prietenul vedetei a rămas paralizat în urma impactului. 

Maurice Munteanu a fost recent invitat în cadrul show-ului „În oglindă”, difuzat online pe canalul de YouTube al Kanal D România, unde a povestit despre teribilul accident rutier în care a fost implicat înurmă cu mai mulți ani. Vedeta a fost la un pas să își piardă viața și a rămas cu traume puternice. 

Criticul de modă a scăpat ca prin minune din teribilul accident, însă nu poate uita acele momente. Se luptă cu depresii, anxietate și chiar și cu atacuri de panică. Durerea cea mai mare a vedetei este faptul că unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a rămas paralizat. 

Lora, drama cumplită care a marcat-o. Artista a fost la un pas de moarte, în urma unui accident rutier: „Și acum am o bucată de sticlă în bărbie”

"Atacurile de panică vin de la un accident de mașină foarte violent pe care l-am avut acum ceva vreme. Am rămas cu aceste atacuri sinistre de panică, care s-au transformat într-o anxietate generalizată. La accident am rămas cumva blocați o perioadă destul de lungă de timp, mi s-a părut oricum foarte, foarte lungă. Eu încercam să ies și nu puteam. Au trecut mulți ani. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină.

Din păcate, el, Felix, a rămas paralizat. Era doar foarte multă adrenalină și, practic, șocul s-a instalat a doua zi după accident", a declarat Maurice Munteanu în emisiunea  „În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.

Theo Rose, pe mâna medicilor. Cu ce boală s-a confruntat artista: "Nu mă mai puteam controla"


Vedeta a petrecut minute bune blocat în mașină, crezând că este singurul supraviețuitor și că urmează și el să moară. Acelea au fost momentele despre care spune că l-au adus în pragul nebuniei. Frica, panica, gândurile negre și durerea resimțite l-au dus într-un punct în care psihicul i-a fost pus la încercare.

Rodica Popescu Bitănescu, despre lupta cu atacurile de panică: „Foamea m-a înnebunit. Noi am fost victime colaterale”


"Nu am făcut foarte multă terapie, din păcate, ar fi trebuit să fac și acum..Am citit foarte mult despre anxietate și despre depresie și am înțeles cum funcționează. De atunci, lucrurile nu mai par atât de agresive... Eu îi strigam și ei nu răspundeau. Eu eram convins că toți trei din mașină au murit, în afară de mine, dar urmează să mor și eu ars de viu, pentru că simțeam un miros de ceva care venea din spate. Aproape am înnebunit. A fost multă vreme o povoară. Mă simțeam vinovat pentru ce s-a întâmplat, deși nu aveam nicio vină", a mai declarat juratul de la Bravo, ai stil! 

Lidia Fecioru, trei exerciții pentru cei care au atacuri de panică. Ce este bine să faci



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel