Lidia Fecioru, trei exerciții pentru cei care au atacuri de panică. Ce este bine să faci

Data publicării:
Lidia Fecioru, foto Facebook
Descriere foto: Lidia Fecioru, foto Facebook

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cinci exerciţii pentru cei care au atacuri de panică.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a enumerat câteva exerciții pe care le pot face cei care se confruntă cu atacurile de panică.

"E un exerciţiu pe care să îl facă cei care au atacuri de panică. Când avem un atac de panică, avem cinci lucruri de făcut foarte repede.

Trebuie să stabilim cinci lucruri pe care le vedem foarte bine. 

Patru lucruri pe care le putem atinge în jurul nostru.

Trei lucruri pe care le putem auzi. Adică merge televizorul.Trebuie să ne concentrăm să auzim televizorul, sau să auzim o salvare de afară, sau vorbește cineva în jurul nostru.

Două lucruri pe care le putem mirosi. 

Lidia Fecioru, despre cum scăpăm de energiile negative care ne înconjoară: "Procedura durează aproximativ cinci minute"

Și un singur lucru pe care îl putem gusta. Ceva dulce, sărat, acru, amar, acru. Asta trebuie să facem când avem atac de panică.

Deci, ne concentrăm să vedem lucrurile împrejur. Lumea de obice închide ochii și se strânge, se crispează și atunci e bine să facem aceste lucuri. Această tehnică se numește împământare. 

Ne conectăm, ne împământăm și făcând aceste lucruri, noi aruncăm creierului nostru, o mingiuță și îi distragem atenția stării noastre. Creierul nostru controlează imediat starea și ieșim repede din atacul de panică. Sunt foarte mulți care au pățit asta în stradă. Încercăm să ne așezăm jos și stabilim ce să vedem", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse".

Lidia Fecioru, leacul care ține bătrânețea la distanță. Care este ingredientul minune pe care oricine îl are în bucătărie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel