Lora, drama cumplită care a marcat-o. Artista a fost la un pas de moarte, în urma unui accident rutier: „Și acum am o bucată de sticlă în bărbie”

Data publicării:
Lora, foto Instagram
Descriere foto: Lora, foto Instagram

Lora a trecut prin momente cumplite, după ce a fost implicată într-un accident rutier. 

Lora este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artista a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu 18 ani. Aceasta a povestit că a fost la un pas de moarte după ce a fost implicată într-un accident de circulație. Potrivit spuselor ei, situația a fost destul de gravă și doar o minune de la Dumnezeu a reușit să o salveze.

Lora a mai mărturisit că avea 21 de ani, iar în urma accidentului a avut nasul spart și are și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vrea să o scoată. Lucrurile ar fi stat mai rău atunci pentru cine a mai fost atunci în mașină, spunând că „nu a fost ok”.

„M-am mutat la București când aveam 21 de ani, după ce avusesem un accident de mașină grav, în urma căruia era să mor. A fost una din cumpenele alea mari din viață. Atunci am simțit că există Dumnezeu, pentru că uneori mai uităm, dar eu îmi amintesc de fiecare dată când mă întorc acolo. În afară de nasul spart, nu am avut alte probleme grave. Am însă și acum o bucățică de sticlă în bărbie pe care nu vreau să o scot, o las acolo pentru că vreau să-mi amintesc…Eu am fost ok, în schimb, cine a fost în mașină cu mine nu a fost ok”, a mărturisit Lora pentru VIVA!.

Lora susține că acest eveniment a marcat-o profund, temându-se că nu o să mai poată nici măcar să urce pe scenă. Cu toate astea, artista a reușit să depășescă acel moment.

„A fost momentul în care am crezut că îmi vor crește mustăți în studio și că nu voi mai păși pe scenă pentru că problemele pe care le-am avut în urma acestui accident au fost nu numai de natură fizică, ci și psihologică. Partea bună este că așa am început să compun și mi-am dezvoltat această latură, despre care nu știam că există, și am început să compun și pentru alții, dar mă obișnuisem cu ideea că eu nu voi mai fi vreodată pe scenă. E greu ca deodată să nu mai fii frumușică, dar te obligă să-ți dezvolți aptitudini, iar când am reparat totul și pe plan psihic și fizic, am rămas cu aptitudinile”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel