Theo Rose, pe mâna medicilor. Cu ce boală s-a confruntat artista: "Nu mă mai puteam controla"

Data publicării:
Theo Rose, instagram
Descriere foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose s-a confruntat cu probleme severe de sănătate, motiv pentru care a ajuns pe mâna medicilor. Artista le-a povestit fanilor momentele grele prin care a trecut.

Theo Rose este una dintre cele mai frumoase și iubite  artiste din România. Frumoasa vedetă este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și transmite celor din jur o energie bună. Cu toate astea, artista a mărturisit că a trecut și prin momente cumplite, care au marcat-o profund, ajungând chiar și pe mâinile medicilor. Theo Rose a avut parte de un moment de sinceritate în fața fanilor și le-a povestit într-un videoclip cum a trecut peste dramele din viața ei.

Cântăreața a povestit că moartea bunicilor ei a produs o durere imensă în sufletul ei și și-a pus amprenta pe starea emoțională.

„În primul rând ce m-a marcat foarte tare a fost moartea a 3 dintre bunicii mei, acum mai am o singură buncă. Toate aceste lucruri au instaurat în sufletul meu o frică. Frica de anu mă îmbolnăvi, frica de a nu-i pierde pe ai mei. Chestia asta m-a făcut să fiu un pic instabilă emoțional. S-a întâmplat ceva din momentul ăla, am devenit mult mai senzitivă, mă emoționez așa oricând la orice. Nu mai sunt eu așa „tanc” cum eram”, a spus Theo Rose.

După pierderea bunicilor, Theo Rose a decis să încheie colaborarea cu echipa cu care lucra. Deși a găsit rapid un nou staff, aceasta a simțit că nu pot să formeze o echipă, lucru care a afectat-o și mai mult pe artistă, motiv pentru care a ajuns să se confrunte cu atacurile de panică și să apeleze la ajutorul medicilor.

„Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg. Nu am pățit în viața mea să simt să fug din preajma unor oameni. Înainte e fiecare concert vomitam. Îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert. Nu puteam să mă controlez efectiv, mi-era frică să cânt pe scenă. Am mers din doctor în doctor. Am ajuns la un doctor generalist, i-am explicat situația așa pe scurt și am zis că eu cred că o iau cu capul. Nu a mai durat mult și am încheiat colaborarea și vă spun cinstit că eu nu am mai făcut niciun atac de panică.”, a mai povestit artista.

Citește și: Nu poate renunța la el! Theo Rose sfidează moda: "Îmi aduc aminte de vremurile..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel