Rodica Popescu Bitănescu, despre lupta cu atacurile de panică: „Foamea m-a înnebunit. Noi am fost victime colaterale”

Data publicării:
Rodica Popescu Bitănescu, captură foto Tv
Descriere foto: Rodica Popescu Bitănescu, captură foto Tv

Rodica Popescu Bitănescu a vorbit despre greutățile din copilărie care au împins-o la disperare. Marea actriță s-a luptat ani de zile cu atacurile de panică.

Rodica Popescu Bitănescu nu a avut o copilărie ușoară. Încă din adolescență, marea actriță a avut de înfruntat probleme pe care nici adulții nu le puteau rezolva. Toate greutățile au făcut-o pe artistă să dezvolte atacuri de panică, despre care spune că, într-un final, au motivat-o să își depășească problemele din viață și să se îndrepte către teatru. 

 

 

„Imaginați-vă, să ai o casă cu strictul necesar şi de-o dată, în 11 iunie 1948, ți se ia tot. Mama a luat cu mine câinele care se numea Tâc-Tâc, că dădea din coadă. Imaginați-vă ce au simțit părinţii mei. Tata a ieșit din pușcărie la 50 de ani cu frică. Era perioada gripei asiatice pe care am făcut-o eu, acasă la mine. Din toţi studenţii din cartierul ala doar pe mine m-a găsit.


Steam într-un cartier boieresc, într-un subsol cu igrasie şi fără aer cu ferestre la pământ. În acea perioadă am avut aceasta boală care s-a manifestat că am făcut hemoragie pe nas. Şi aşa am ținut-o până am ajuns dintr-o musculoasă un bețișor, piele şi os fără mușchi, fără nimic.

Sunt complexată şi acum. Mi-am dorit să fiu grăsuța şi să mănânc mult, că foamea m-a înnebunit. Noi am fost victime colaterale.

Eu am crescut cu atac de panică. Timp de 11 ani am mâncat numai mâncărica de prune şi magiun. Am făcut gimnastica de disperare, ca să mă fortific.


Am fost o tipă foarte ambiţioasă. Nu aveam timp de panică. Trebuia să mă duc acasă să iau hârtiuțe mici de ziar, să le fac cu apă şi făină să fac pungi pe care le vindeam, că lumea nu avea.

Aveam atac de panică să mă rezolv, sa fac ceva. Că lumea zice, am atac de panică. Păi fă ceva să ieşi din atac de panică. Eu nu am avut timp să mă vait. Nu m-am văitat niciodată", a povestit actrița Rodica Popescu Bitănescu, la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel