Maurice Munteanu, acuzat că s-a operat la stomac: “Hello, ați înnebunit!?”. Dieta prin care a reușit să slăbească

Data publicării:

Maurice Munteanu a vorbit despre dieta care l-a ajutat să dea jos un număr impresionant de kilograme.

Maurice Munteanu a trecut printr-o schimbare radicală în ultima vreme, când a reușit să dea jos în jur de 23 de kilograme. Totuși, faptul că oamenii l-au acuzat în repetate rânduri pe acesta de faptul că s-ar fi operat la stomac l-a enervat la culme pe fashion editor, care spune că reușita aceasta este rezultatul unei diete și al unui stil de viață echilibrat.

„Nu am făcut nimic, am slăbit, atât. Mă rog, nimic, ceva am făcut, dar în niciun caz ce credea lumea, că m-am operat la stomac și alte porcării de genul acesta. Nu.

Am primit mesaje și mă întrebau unde m-am operat. Rămâneam așa, cu telefonul în mână, blocat: “Hello, ați înnebunit!? Nu m-am operat nicăieri”. Nu am mai mâncat, e simplu. E atât de simplu, de fapt.”, a declarat Maurice Munteanu, potrivit ego.ro

Maurice Munteanu, dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui său: "Asta mă ajuta să îmi amintesc de el și să trec peste"

„M-am mințit și eu ani de zile”

Mai mult, acesta spune că întotdeauna a fost conștient de kilogramele sale, însă nu a fost suficient de motivat să facă schimbarea. Când a luat măsurile necesare și a eliminat din alimentația sa cele mai nocive mâncăruri pentru o dietă, rezultatele nu au întârziat să apară.

„Noi știm, de fapt, ce trebuie să facem. Toți oamenii știu ce trebuie să facă. Toți oamenii știu că dacă vor mânca la prânz pește și o salată și la ora 5.30 – 6.00 un măr, vor slăbi. Noi știm, de fapt, ce avem de făcut. De fapt, nu facem, asta e problema. Și ne mințim, cum m-am mințit și eu ani de zile și intrasem așa într-un cerc vicios. În momentul în care am renunțat complet la alcool, complet la zahăr, complet la tot ce înseamnă aluat, patiserie, prăjeli și așa mai departe, rezultatele sigur că într-un an de zile au fost vizibile.”, a mai spus fashion editorul.

De asemenea, juratul concursului de stil spune că nu face niciodată vreo excepție, pentru că nu s-ar putea limita la puțin.

„Asta creează un precedent și nu cred în chestia asta. Fac parte din categoria oamenilor excesivi, care nu se pot opri la, habar n-am, un pahar de vin sau la o prăjitură. Eu aș mânca o ciocolată întreagă sau aș bea 7-8-9 pahare de vin, nu unul. Pentru că știu chestia asta despre mine, am preferat să spun stop. Vrei să îți spun ceva, nici măcar nu e greu pentru că totul vine din cap. Important este să se facă declic-ul.”, a mai spus el.

La ce aliment a renunțat Maurice Munteanu: "Nu o să-l mai mănânc niciodată”. Fashion editorul a slăbit 23 de kilograme

 

 

Când s-a hotărât Maurice Munteanu să slăbească

„Momentul a fost după o petrecere care s-a desfășurat la un restaurant foarte simpatic. Era ziua unei prietene, ne amețisem foarte, foarte tare toți cetățenii participanți acolo. Mă rog, mulți veniseră după ani și ani de absență din România, din toate colțurile, New York, Geneva, Hamburg, Paris, prieteni pe care nu îi văzusem de foarte multă vreme. A mai fost și pandemia. Ametițit fiind, am plecat acasă.

A doua zi, când am fost tot acolo, în același restaurant, să iau un prânz târziu, când am văzut nota și am constatat că eu, de fapt, băusem, în afară de multe pahare de șampanie și vreo 19 sau 20 de digestive duble, în momentul acela am realizat că m-am prostit destul, că m-am jucat cu ușa de la lift destul. În momentul acela am realizat că fie mă aleg pe mine, fie chestia asta o să mă doboare. Și m-am ales pe mine.”, a conchis Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu, băutura alcoolică pe care nu o bea niciodată: „Foarte rar am consumat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel