Maurice Munteanu, dezvăluiri dureroase despre moartea tatălui său: "Asta mă ajuta să îmi amintesc de el și să trec peste"

Data publicării:
Sursa foto: Maurice Munteanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Maurice Munteanu, Instagram

Maurice Munteanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentul în care și-a pierdut tatăl. 

Maurice Munteanu a fost invitat la Duet cu Alexandra Ungureanu, acolo unde a vorbit despre moartea tatălui său. Celebrul designer a mărturisit că își amintește de tatăl său mereu când ascultă anumite melodii. 

Maurice Munteanu: „Lui îi plăcea foarte foarte tare și o tot ascult de atunci în momente în care mi se face foarte dor de el”

"Muzica a fost tot timpul prezentă în viața mea și nu cred că aș putea să exist eu fără muzică.(...) Ai să râzi, este o piesă românească, este o piesă pe care am ascultat-o când a murit tata, pentru că lui îi plăcea foarte foarte tare și o tot ascult de atunci în momente în care mi se face foarte dor de el. E vorba despre Cea mai frumoasă zi, a lui Alexandru Andrieș", a dezvăluit Maurice Munteanu, la Duet cu Alexandra Ungureanu.

Ce îi aduce fericirea lui Maurice Munteanu

"Sunt momente, mai ales toamna, când îmi place foarte mult să mă plimb singur în Cișmigiu, seara târziu, mai ales în Octombrie și în Noiembrie. Anul trecut am prins cel mai frumos moment în Cișmigiu, undeva la început de noiembrie, era seară, era târziu, parcul era aproape gol, un miros superbisim pe care îl întâlneam foarte des în copilăria mea, era ceață și era zgomotul acela extrem de dramatic, dar pentru mine familiar cumva, al ciorilor.

Foarte multă lume se sperie de ciori, mie mi se par niște păsări fantastice. Sunt foarte smart și nu mă sperie. Știu că sunt oameni care se miră când le spun treaba asta, dar pe mine mă calmează. Le consider un fel de prietene", a mai precizat juratul de la Bravo, ai stil! în emisiunea Alexandrei Ungureanu.

Cum își reîncarcă Maurice Munteanu bateriile

"Îmi plac chestiile astea foarte simple, e un paradox pentru că îmi plac fie lucrurile foarte sofisticate, foarte complexe, fie lucrurile foarte simple. Mirosul de cafea la ibric, de salată de vinete îmi place la nebunie.

Îmi place să merg cu tramvaiul sau cu troleibuzul, merg cu autobuzul și mă calmează foarte tare. Am momente în care, dacă am timp liber, să zicem o oră îmi face plăcere să mă sui în troleibuz și să fac o tură. Mi se pare un moment care e așa pentru mine, mă detașez și e tipul de acțiune care mă animă și mă ajută să mă detașez", a mai explicat Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu, la un pas să își piardă viața, în urma unui accident rutier

Maurice Munteanu a fost  invitat în cadrul show-ului „În oglindă”, difuzat online pe canalul de YouTube al Kanal D România, unde a povestit despre teribilul accident rutier în care a fost implicat înurmă cu mai mulți ani. Vedeta a fost la un pas să își piardă viața și a rămas cu traume puternice. 

Criticul de modă a scăpat ca prin minune din teribilul accident, însă nu poate uita acele momente. Se luptă cu depresii, anxietate și chiar și cu atacuri de panică. Durerea cea mai mare a vedetei este faptul că unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a rămas paralizat. 

"Atacurile de panică vin de la un accident de mașină foarte violent pe care l-am avut acum ceva vreme. Am rămas cu aceste atacuri sinistre de panică, care s-au transformat într-o anxietate generalizată. La accident am rămas cumva blocați o perioadă destul de lungă de timp, mi s-a părut oricum foarte, foarte lungă. Eu încercam să ies și nu puteam. Au trecut mulți ani. Eram cu cei mai buni prieteni ai mei în mașină.

Din păcate, el, Felix, a rămas paralizat. Era doar foarte multă adrenalină și, practic, șocul s-a instalat a doua zi după accident", a declarat Maurice Munteanu în emisiunea  „În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel