Maurice Munteanu, băutura alcoolică pe care nu o bea niciodată: „Foarte rar am consumat”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Maurice Munteanu a dezvăluit mai multe detalii din viața persoanlă, pe care foarte puțini oameni le știu.

Maurice Munteanu a fost invitat în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, unde a dezvăluit mai multe detalii din viața personală, pe care foarte puțină lume le știe despre fashion editor. Printre subiectele discutate se află și consumul regulat de alcool, juratul concursului de stil refugiindu-se la un moment dat în aceste băuturi. Totul a pornit la un șoc suferit de acesta, moment în care Maurice Munteanu s-a gândit că cel mai bun remediu ar putea fi alcoolul. Cu toate acestea, a existat o băutură alcoolică pe care vedeta nu o punea aproape niciodată în gură.

„Nu beau bere, foarte rar am consumat. Am descoperit singura bere care îmi place în Franța, pe care o recomand, este extrem de atipică. Nu am nimic cu alcoolul, singura problemă este că excesele sunt... mi se întâmpla des să fac excese.Toate astea au plecat de la o anxietate generalizată, de la o tulburare de panică, de la un accident de mașină foarte violent. Până atunci nu consumam alcool și mi-am dat eu seama că dacă își pui un pahar de ceva, panica trece și am zis că am găsit remediul, pe termen lung alcoolul se întoarce împotriva ta.”, a declarat Maurice Munteanu în cadrul emisiunii online.

Maurice Munteanu rupe tăcerea despre Mihaela Rădulescu, la 7 ani după conflictul pe care l-au avut: „M-a dezamăgit foarte tare”

Cum arată viața sentimentală a lui Maurice Munteanu

În continuarea, Maurice Munteanu a oferit informații neștiute despre viața sa sentimentală. Chiar dacă nu există nimeni acum în inima sa, bărbatul mărturisește faptul că și-ar dori foarte tare să fie implicat într-o relație. Mai mult, acesta a dezvăluit și un episod mai greu prin care a trecut recent, când a suferit foarte tare din dragoste.

„Nu există nimeni în viața mea, mi-ar plăcea să spun că există, dar o să apară când trebuie. Cred că am o latură romantică.

Am suferit din dragoste, m-am tăvălit din dragoste, mi-am smuls părul, era o perioadă cam zbuciumată și chestia asta produce un fel de dedublare. Ce mi se părea mie că e realitatea nu era de fapt. Nu eram prezent. Am suferit din dragoste la începutul pandemiei. Nu e vorba despre așteptări, din păcate nu a existat sincron, eu nu eram prezent, iar persoana cealaltă era mult mai prezentă. Nu pot să spun nici că a fost vina mea, cert e că nu sunt un om al regretelor, ce-a fost, a fost. Nu mai cred în dragostea aia totală. Cred în ideea de parteneriat, când doi oameni sunt totali și cred în partenerul alături de care pot evolua, de la care să înveți zilnic, să fie cu o treaptă mai sus decât tine, niciodată mai jos, pentru că de asta n u merg lucrurile între oameni, se înșeală, se mint.”, a mai dezvăluit fashion editorul.

La ce aliment a renunțat Maurice Munteanu: "Nu o să-l mai mănânc niciodată”. Fashion editorul a slăbit 23 de kilograme

Ce artiste din România apreciază fashion editorul

„Valeria Stoica, mi-a plăcut mult actrița Carmen Galin, fabuloasă, dar dacă ar fi să rămânem pe cântărețe, Valeria Stoica.”, a mai dezvăluit el.

Maurice Munteanu desființează influencerii de pe Instagram: ”Nu putem vorbi de modele sau de repere”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel