La ce aliment a renunțat Maurice Munteanu: "Nu o să-l mai mănânc niciodată”. Fashion editorul a slăbit 23 de kilograme

Data publicării:

Maurice Munteanu a renunțat complet la un aliment, după ce a slăbit spectaculos.

Maurice Munteanu a slăbit în trecut în jur de 23 de kilograme însă, chiar dacă toată lumea era curioasă de dieta pe care a ținut-o acesta, juratul concursului de modă spune că este vorba doar despre un stil de viață puțin mai echilibrat decât avea înainte, când mânca extrem de haotic. Mai mult, el spune că nu crede în diete și în rezultatele miraculoase ale acestora.

"Mă sună o prietenă și îmi zice: "Zi-mi ce-ai făcut că am o nuntă în aprilie. Îmi scrisese în martie, pe bune asta e stupid. Este un proces pe care ți-l asumi și este for life. Eu nu cred în chestia asta. Am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă limitată de timp, pe o perioadă când mâncam haotic, dar asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna.", a declarat Maurice Munteanu potrivit kanald.ro

Maurice Munteanu desființează influencerii de pe Instagram: ”Nu putem vorbi de modele sau de repere”

La ce aliment a renunțat Maurice Munteanu

Când vine totuși vorba despre alimentele preferate, fashion editorul recunoaște faptul că avea o pasiune pentru cașcavalul pane, pe care-și dorește însă să nu-l mai consume niciodată. Acesta consideră că dietele nu sunt relevante, iar accentul ar trebui să fie pus pe o viață echilibrată, unde îmbini mișcarea cu o alimentație cât mai corectă.

"Nu o să-l mai mănânc niciodată. De asta italienii au ajuns atât de sus cu gastronomia pentru că au demonstrat că faci performanta cu chestiile cele mai simple. Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă.", a continuat acesta. 

Maurice Munteanu, sfat pentru viitoarele mirese: „Dacă te îmbraci într-o rochie frumoasă, într-o mână ții o sarma, în cealaltă o ceapă, ai anulat tot efectul”

 

Ce mesaj le-a transmis fashion editorul celor care îl critică

După ce a apărut în spațiul public cu această schimbare spectaculoasă, Maurice a primit diferite critici din partea persoanelor care îl urmăresc în mediul online. În acest sens, juratul concursului ”Bravo, ai stil!” le-a transmis un mesaj dur acestora, prin care să pună capăt tuturor speculațiilor.

"Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block.”, scria Maurice Munteanu în urmă cu ceva timp pe Instagram.

Obiectul care NU trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Maurice Munteanu: Este cel mai important accesoriu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel