Marina Almășan a răbufnit după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut casa cumpărată în perioada căsniciei sale: „Nu știam! S-a băgat fără scrupule”

Data actualizării: | Data publicării:
Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola
Descriere foto: Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola

Marina Almășan a avut o primă reacție cu privire la vânzarea casei lui Victor Socaciu de către Brândușa. Vedeta recunoaște că a fost luată prin surprindere.

După o căsătorie care a durat 16 ani, Marina Almășan și Victor Socaciu și-au împărțit viețile și proprietățile. După divorț, Marina a rămas în apartamentul din București, în timp ce Victor a rămas în locuința de la Cornu. Victor și-a găsit fericirea alături de Brândușa, iar cei doi au fost împreună până în ultimele clipe ale artistului. Recent, văduva lui Victor Socaciu a decis să vândă casa din Cornu, pe care o achiziționase împreună cu Marina Almășan în perioada când erau căsătoriți. Prețul solicitat pentru vila este de 300.000 de euro.

300.000 euro pentru vila lui Victor Socaciu

Astfel, s-a aflat cu puțin timp în urmă că vila regretatului Victor Socaciu a fost vândută unui vecin, iar prețul nu a fost unul mic.

„Vila a fost vândută unui vecin de-al doamnei Brândușa. Dânsa a cerut un preț destul de mare, 300.000 de euro, atât pe vilă, cât și pe terenul de aproximativ 1500 de metri aferent acesteia”, a declarat un fost vecin de-al văduvei lui Socaciu pentru Cancan.ro.

Vezi și: Marina Almășan a împlinit 57 de ani. Petrecere de pomină în cinstea prezentatoarei TV: „O avalanșă de felicitări”

Vezi și: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV

„Fără scrupule”

Vestea că vila de la Cornu a fost vândută a luat-o pe nepregătite pe Marina Almășan. Prezentatoarea a fost surprinsă de faptul că fostul ei soț a fost înmormântat acolo, în loc să fie înmormântat la cimitirul Bellu unde prietenii și cei dragi ar fi putut să îi aducă omagii și să plângă plecarea sa. Această decizie a văduvei a adus dezamăgire pentru Marina, deoarece acum, odată cu vânzarea proprietății, legătura cu acel loc a fost pierdută complet, iar temerea ei cea mai mare s-a concretizat.

„Nu știam! Păi…nu știu cum să comentez… Așa cum am spus imediat după moartea lui Victor, eram sigură că fostul meu soț va sfârși abandonat într-un cimitir de la marginea unei localități aflată departe de copiii săi. Locul său, așa cum am mai spus, era la Bellu, pe Aleea Artiștilor, acolo unde fanii săi și cei dragi ar fi putut veni constant, să-i aprindă o lumânare sau să-i aducă o floare. Despre casă…ce să spun? Era un final previzibil: era greu să trăiești printre amintirile unei mari iubiri, în care te-ai băgat, fără scrupule… Nu știu de “împărțirea moștenirii”, a fost un subiect în care deliberat nu m-am băgat. Însă judecând după tot istoricul întâmplărilor trecute, nu mă aștept să se procedeze corect fața de copii nici măcar acum, în al 13-lea ceas. Bine că Victor e “departe” și nu poate vedea ceea ce se întâmplă în urma lui”, a declarat Marina Almășan pentru Unica.ro.

Vezi și: Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu a înșelat-o: „Stăteam acasă și fremătam pentru sănătatea lui”

Vezi și: Marina Almășan rupe tăcerea. Cum a ajuns vedeta să dea raportul în fața CNA: „A fost o emisiune satirică, eu așa am programat-o”

Vezi și: De la ce reguli stricte nu se abate niciodată Corina Chiriac când vine vorba despre prieteni: "Ca să nu fi trădat, nu e bine să..."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel