Cum a aflat Marina Almășan că Victor Socaciu a înșelat-o: „Stăteam acasă și fremătam pentru sănătatea lui”

Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola
Descriere foto: Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola

Marina Almășan povestește momentul în care a realizat că Victor Socaciu avea o viață dublă.

Viața lor era plină de bucurie și împliniri, dar apoi a venit momentul în care Victor Socaciu s-a îmbolnăvit. A urmat un proces dificil de transplant, numeroase vizite medicale și, într-un final, o altă femeie a apărut în peisaj. Marina Almășan a dezvăluit detalii despre viața alături de Victor Socaciu și a adus la lumină adevărurile dureroase din spatele lor în emisiunea "În Oglindă" de la Kanal D2.

Era un rebel

Fostul soț al Marinei, Victor Socaciu, era recunoscut ca un rebel în suflet. El găsea greu să accepte restricțiile și îndrumările primite, mereu căutând libertatea de exprimare și realizarea artistică personală.

“Victor a fost toată viața un rebel. A suportat foarte greu să i se spună ce are de făcut. El a tolerat aceste opreliști în numele iubirii pe care o avea pentru mine, dupa care a început să le încalce; aici a început, de fapt, marea trădare, care acum, după ani, îmi dau seama că nu a fost o înșelare a mea, ca femeie.  El dorindu-și foarte mult să își continue activitatea de artist – și îl înțeleg acum, după moartea lui – să meargă pe scenă, să cânte, chiar dacă era parlamentar. Am încercat sa îl domolesc puțin”, spune Marina Almășan, potrivit Unica.ro.

Vezi și: Marina Almășan rupe tăcerea. Cum a ajuns vedeta să dea raportul în fața CNA: „A fost o emisiune satirică, eu așa am programat-o”

Vezi și: De la ce reguli stricte nu se abate niciodată Corina Chiriac când vine vorba despre prieteni: "Ca să nu fi trădat, nu e bine să..."

O mințea că merge la medic sau că se vede cu alegătorii

Marina a descoperit că soțul ei, sub pretextul unor vizite medicale, petrecea adesea timpul în compania unei alte femei la mici spectacole organizate. Această descoperire a adus o dezamăgire profundă în viața Marinei.

“El a zis ca mine, că așa va face, după care a început să meargă în teritoriu.  A început brusc să meargă la întâlniri cu alegătorii. După aceea am aflat că el, de fapt, atunci când mergea în teritoriu, sau chipurile la Cluj să își facă analize, în urma transplantului, de cele mai multe ori mergea la niște mici spectacole pe care i le organiza doamna cu care după aceea a și rămas. În momentul în care am aflat lucrurile astea și de existența acestei femei, mi-am dat seama că totul este pierdut. Dacă a fost capabil un an, după transplant, să facă lucrurile acestea, eu stând acasă și frământându-mă pentru sănătatea lui, mi-am dat seama că, de fapt, el s-a săturat de opreliștile astea și de dădăceala mea. Ori eu nu puteam să rămân lângă el și să văd cum un om moare sub ochii mei”, s-a destăinuit Marina, în emisiunea “În oglindă”.

Vezi și: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV

Vezi și: Cum se menține în formă Marina Almășan, la 56 de ani: „Asta este rețeta”. A renunțat complet la un aliment / EXCLUSIV

Vezi și: Alimentul pe care Marina Almășan nu-l consumă niciodată: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”. Cum se menține în formăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 30 iun 2023, 17:58 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience