De la ce reguli stricte nu se abate niciodată Corina Chiriac când vine vorba despre prieteni: "Ca să nu fi trădat, nu e bine să..."

Data publicării:
Descriere foto: Corina Chiriac, foto Facebook
Descriere foto: Descriere foto: Corina Chiriac, foto Facebook

Corina Chiriac a dezvăluit ce reguli stricte are când vine vorba despre prieteni.

Corina Chiriac, în vârstă de 73 de ani, a învățat de-a lungul vieții cum să își gestioneze relațiile cu prietenii și cât de mult e cazul să se deschidă în fața lor, atunci când vine vorba despre viața ei personală.

De la ce reguli stricte nu se abate niciodată Corina Chiriac când vine vorba despre prieteni

Artista a recunoscut că a fost trădată de prieteni de mai multe ori, iar din acest motiv a decis să păstreze distanța și să nu mai dezvăluie secretele sale. 

'Nu neapărat (n.r. că a fost trădată de prieteni) Ca să nu fi trădat înseamnă că nu e bine să spui secretele tale, iar atunci nu are cine să te trădeze. În general în viața noastră e foarte greu să ai niște secrete. Viața noastră e publică chiar și acasă, am vecini, am șoferi de taxi care mă iau, nu e ca și cum vai am ascuns un elefant în sufragerie și nu a aflat nimeni de el. Sunt oameni care indiferent din ce motiv se trezesc criticându-te și nu întotdeauna în locuri cele mai utile. Prietenul e cel care ține o distanță agreabilă față de tine și tu față de el, ca să ne referim la cea mai simplă relație de prietenie', a mai declarat cântăreața, potrivit spynews.ro

Ce este prietenia pentru Corina Chiriac

Corina Chiriac consideră că prieten îți este acela cu care îți face plăcere să te întâlnești, să stai de vorbă și nu neapărat să plângi pe umărul lui.

'Un prieten este un om cu care îți face plăcere să te întâlnești, cu care nu îl îngreunezi neapărat cu poverile tale, nu e neapărat umărul pe care trebuie să plângi, dar un prieten în ziua de astăzi, având în vedere că toți suntem alergați și obosiți, este un om care îți zâmbește când te vede, iar asta e mare lucru', a declarat artista.

'Există prieteni din copilărie pe care îi avem toți și pe care îi păstrezi toată viața, ferească Dumnezeu, din generația mea încep să mai plece dincolo, există prieteni pe care ți faci la adolescență sau în prima tinerețe.

Din păcate, din generația noastră acei prieteni au emigrat de mult timp, unii s-au întors, unii nu. Grație internetului am luat legătura unii cu alții prin intermediul rețelelor de socializare. Există prieteni pe care ți faci în profesie, între colegi, cu unii te împrietenești mai ușor, cu alții mai greu', a mai spus Corina Chiriac.

Corina Chiriac este prietenă de 30 de ani cu Marina Almășan

Artista a are doar cuvinte de laudă la adresa bunei sale prietene, Marina Almășan. Pe cele două le leagă o prietenie sinceră, de aproape 30 de ani. 

'Ne cunoaștem din anii 90 și o admir pe Marina Almășan pentru extraordinara tenacitate și activitate pe care o depune, faptul că este un termen care mie nu mi se pare potrivit în cazul ei, că se reinventează. Ea nu se reinvetează, ea e Marina Almășan, e o femeie deșteaptă, o femeie activă, care a creat multe emisiuni de televiziune, a învățat televiziune și presa de bună calitate, o admir, îmi place cum scrie, are un stil cu totul diferit de al meu, eu mă îndrept spre alt stil, mai romantic, ea e 'miștocară' și are un umor care îți face plăcere la orice moment din zi', a spus Corina Chiriac despre Marina Almășan pentru Spynews.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel