Marina Almășan a împlinit 57 de ani. Petrecere de pomină în cinstea prezentatoarei TV: „O avalanșă de felicitări”

Data publicării:
Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola
Descriere foto: Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola

Marina Almășan își sărbătorește ziua de naștere. Celebra prezentatoare a fost învăluită de urările din partea colegilor, familiei, dar și a prietenilor. Ce a declarat vedeta cu ocazia onomasticii sale. 

Îndrăgita prezentatoare TV, Marina Almășan, tocmai ce a împlini vârsta de 57 de ani. Vedeta emisiunii „Rivalii”, de la TVR 2, a mărturisit cum și-a petrecut ziua de naștere, una dintre cele mai importante zile ale anului, dar și cine este prima persoană care i-a urat un voios „La mulți ani!”.

Cine i-a urat prima oară „La mulți ani!”

Vedeta spune că va celebra evenimentul alături de oamenii dragi, adică băiatul său și echipa acesteia de la emisiune. Locul ales de aceasta va fi în Parcul Herăstrău. De asemenea, reiese din spusele protagonistei că prima urare a venit din partea fiului său care vine tocmai din Dubai pentru a-și serba mama. Acesta va fi însoțit de iubita sa. Marina Almășan a fost năpădită de urări și felicitări.

„O să mă întâlnesc cu echipa mea de la emisiunea pe care o fac, cu familia mea. Fac așa, doi în unu. A venit și băiatul meu din Dubai, deci va fi o reuniune cu oamenii cei mai apropiați mie. Mergem la o terasă în Parcul Herăstrău. 

Primul mesaj de felicitare l-am primit de la băiatul meu și iubita lui, care mi-au și adus un cadou frumos de la Dubai. Au venit o avalanșă de felicitări”, a declarat Marina Almășan, pentru FANATIK.

Vezi și: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV

Întoarcere în timp

De asemenea, prezentatoarea TV a povestit și despre cum era serbarea zilelor onomastice în perioada comunismului, iar interesant este că anumite tradiții încă există. Vedeta împărtășea mai mult momente dragi cu familia și prietenii, invocând faptul că elita socială avea alt mod de a se sărbători.

„Pe vremea aceea, zilele se făceau acasă, cu prietenii sau familia. Se ieșea mai puțin în oraș. La școală era tradiționala cutie cu bomboane pe care o duceau și împărțeai colegilor de ziua ta. Toată clasa se ridica în picioare și-ți cânta. După aceea, la facultate, ziua mea cădea mai tot timpul în sesiune, eram toți cu nasul în cărți.

În fine, erau niște petreceri în familie. Nu prea își sărbătorea nimeni ziua pe la localuri și aici mă refer la oamenii obișnuiți. Probabil că protipendada avea alt gen de sărbători. Ne strângeam cu cei dragi. Mama mea făcea prăjituri, vreo trei-patru feluri. Îi invitam acasă pe apropiații și ascultam muzici interzise. Ascultam muzica din Occident care mai pătrundea la noi pe diverse canale”, a mai mărturisit Marina Almășan, pentru FANATIK.

Vezi și: Cât de afectată a fost Marina Almășan de plecarea fiului său în Dubai: „Am înțepenit când am auzit, a fost prea mare șocul” / EXCLUSIV

Este fană ABBA

Totodată, prezentatoarea a mărturisit cum nu  asculta muzică rock, dar era fană a trupei ABBA, și încă este. Trupa a luat ființă când protagonista era la liceu, iar acest lucru a ajutat-o să-și dezvolte abilitatea de a vorbi în engleză. Cu ocazia vizitării muzeului ABBA din Suedia, vedeta spune cum a simțit o reîntoarcere în timp.

„Nu am fost fană rock, eu eram și sunt, în continuare, fană ABBA. Trupa a apărut în momentul în care eu eram liceană. Învățasem toate cântecele și asta mi-a fost de folos în aprofundarea limbii engleze.

Cea mai mare bucurie a mea a fost să ajung în Suedia, în anii trecuți, și să vizitez la Stockholm muzeul ABBA. M-a făcut să mă întorc în timp și să retrăiesc acei ani”, a adăugat Marina Almășan.

Vezi și: Cum se menține în formă Marina Almășan, la 56 de ani: „Asta este rețeta”. A renunțat complet la un aliment / EXCLUSIV

Care ar trebui să fie atitudinea unei persoane publice

Moderatoarea de la TVR 2 explică și despre momentele mai puțin plăcute și cum face aceasta față atât criticilor, cât și oamenilor nu tocmai bine intenționați. Unul dintre principiile prezentatoarei este legat de atitudinea pe care ar trebui să o aibă o persoană publică în fața audienței. Prin urmare, aceștia au abilitatea de a transmite bine oamenilor din jurul lor atunci când nu recurg la atitudini greșite, iar protagonista explică pe îndelete fenomenul.

„Problemele nu trec pe lângă mine, trec și prin mine. Credința mea este că datoria noastră de persoane publice nu e să ne plângem în fața celorlalți, așteptând mila, compasiunea sau să-și frece mâinile de bucurie unii dintre ei, pentru că avem și dușmani, categoric, ci să transmitem în jur stări pozitive. Oamenii când ne văd să simtă o stare de bine.

De foarte multe ori, chiar și în zilele când mai traversez perioade nefaste, încerc să transmit celor din jur optimism și, cumva, mă autovaccinez, mă ajută și pe mine să-mi depășesc starea nu tocmai fericită.

În plus, sunt o persoană pozitivă. Probabil și pentru că lucrez în televiziune. Nu poți să faci divertisment dacă ești un om ursuz, încruntat și veșnic nemulțumit”, a încheiat Marina Almășan.

Vezi și: Motivul pentru care Victor Socaciu și fiul lui nu și-au vorbit 10 ani: „Băiatul a rămas cu o supărare mare. El nu a mai fost același tată” / EXCLUSIV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel