Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Marina Almășan, captură video Youtube Spectacola

Marina Almășan ne-a dezvăluit care este rutina de îngrijire după care se ghidează în fiecare zi. 

Marina Almășan pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, întrucât arată impecabil la vârsta de 56 de ani. Vedeta de la TVR 1 își ascunde total cifra din buletin, semn că deține, într-o măsură sau alta, elixirul tinereții. Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul vedetelor” de la Spectacola și DC News, jurnalista ne-a dezvăluit astfel care este rutina de îngrijire după care se ghidează în fiecare zi, pentru a-și ține fața departe de ridurile specifice vârstei.

„Sunt foarte rudimentară. Eu vin acasă, mă demachiez cu apă micelară, nu am cine știe ce produse. După ce mă demachiez, mă dau cu o cremă, iar acesta e tot ritualul, știu că este dezamăgitor. Când eram mai tânără, la emisiunile mele colabora un mare designer, Zina Dumitrescu, ea a fost cea care l-a ridicat pe Cătălin Botezatu. Ea era considerată pe atunci una dintre cele mai frumoase femei ale României și a apucat să trăiască odată alături de mine trei nopți într-un hotel la o deplasare.”, a spus Marina Almășan în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Te-ar putea interesa și: Cum se menține în formă Marina Almășan, la 56 de ani: „Asta este rețeta”. A renunțat complet la un aliment / EXCLUSIV

Ce a învățat de la designerul Zina Dumitrescu

Așadar, sfaturile primite cu ani în urmă de la Zina Dumitrescu i-au rămas până astăzi în cap, motiv pentru care Marina Almășan spune că se ghidează și în fiecare zi după ele.

„Atunci mi-a spus, pentru că toată lumea se întreba cu ce se dă pe față, ea mi-a sus că se spală cu apă și săpun și că se dă cu o cremă românească, cu care s-a dat toată viața. Mi-a zis că nu a dat niciodată bani pe cosmetică străină, s-a dat cu cremă românească și asta mi-a rămas în minte de atunci. Dacă femeia asta atât de frumoasă folosește acest ritual simplu, cred că-mi va fi și mie bun. Nu sunt un etalon, nu aș putea fi un etalon pe partea de frumusețe, în niciun caz. Eu încerc să rezist pe sticlă.”, a continuat aceasta.

VEZI și: „Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră”. Povestea de dragoste neștiută dintre Marina Almășan și Victor Socaciu: „Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”

„Eu nu mă consider o frumusețe”

Vizibil modestă cu privire la aspectul său fizic, Marina Almășan ne-a mai dezvăluit faptul că niciodată nu a sperat că poate intra în televiziune, din cauza aspectului său fizic. 

„Eu nu mă consider o frumusețe, tocmai de asta ajungerea mea în televiziune a fost pentru mine o surpriză. În mintea mea, eram setată spre a ajunge jurnalist la o redacție, îmi plăcea să scriu, dar eram sigură că ăsta e destinul meu, să scriu într-o redacție, atât mă gândeam. În momentul în care am ajuns în televiziune, absolut întâmplător, după Revoluție, când s-au deschis porțile, mă uitam la mine pe sticlă cum arăt și ziceam eu ce caut aici, nu sunt vreo frumusețe, atât doar că-mi merge gura. Dacă în 1990 erau regulile televiziunii de astăzi, eu nu ajungeam în veci aici, nu eram candidat pentru așa ceva, dar atunci vremurile erau mai permisive. M-am prins acolo.”, a declarat Marina Almășan, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor. 

Urmărește aici întreaga emisiune:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel