Maria Cârneci, regula de aur pentru nepoții ei: „Să gândească precum croitorul: de zece ori și să taie o singură dată”

Data publicării:
Sursa foto: Maria Cârneci, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Maria Cârneci, Facebook

Maria Cârneci a dezvăluit secretul unei bune relații cu nora. Artista este fericită alături de familia fiului său.

Deși nu a avut parte de momente tocmai plăcute în ultimul timp, mai ales că i-a decedat soțul în urmă cu patru ani la vârsta de 65 de ani, fiind diagnosticat cu cancer de colon. Maria Cârneci încearcă să-și mențină starea de spirit și să-și orienteze energia către familie și viitorul acesteia.

VEZI Și: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV

Artista are un set de reguli stricte în legătură cu familia copilului ei, Eduard Petrescu, care este căsătorit și sunt doar vești bune în legătură cu nora Mariei Cârneci. Cea din urmă se bucură și de nepoții săi proveniți nu doar din partea fiului, ci și a fratelui acesteia.

VEZI Și: Fiica lui Aurelian Preda, declarații emoționante pentru mama sa, la șase ani de la tragedia care le-a lovit familia: „Te am pe tine și nu o să fiu singură pe această lume”

VEZI Și: Povestea de familie pe care o transmite Dan Negru copiilor săi drept lecție de viață: „E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”

Să gândească de zece ori și să taie o dată

Cu toate acestea, cântăreața le-a dat un sfat foarte important de viață, care, consideră aceasta, este foarte important pentru a avea o familie fericită.

"Ei au de unde să ia lecții așa cum și eu am avut, de la oamenii frumoși la suflet și oamenii echilibrați normal. De la un om care nu prețuiește nicio valoare în viață nu ai ce să înveți așa că au experiențe și exemple frumoase în familiile lor. I-am sfătuit să rămână oameni și să nu își depășească niciodată limitele în nicio direcție. Adică să gândească precum croitorul: de zece ori și să taie o singură dată", a mărturisit Maria Cârneci, pentru WOWbiz.ro.

VEZI Și: Cum arată viața lui Bodo de la Proconsul, după ce s-a mutat din București. Copiii adoptați ai artistului învață la școala din sat: „Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi”

VEZI Și: Anca Serea a dezvăluit care este venitul colosal pe care-l câstigă din online. Ce spune vedeta: „Contabilitatea mi-o ține cineva. Eu sunt un om larg la mână”

Relația soacră-noră, de minune

De asemenea, artista se bucură de o relație fericită soacră-noră pentru că a acceptat-o pe soția fiului său ca pe propriul copil. Filosofia de familie a Mariei Cârneci constă în lipsa secretelor față de membrii care se alătură, cum este soția fiului său, dar și în păstrarea unei distanțe, distanță materializată drept spațiu personal.

"Sunt o soacră foarte bună, să vă spun de ce. Eu n-am decât un singur băiat și s-a căsătorit băiatul meu cu o fată pe care nu o consider noră în primul rând, o consider ca și pe copilul meu, pentru că, în momentul în care cineva îți intră în familie, nu ai cum să ai ascunzișuri.

Eu să știi că nu i-am interzis copilului meu absolut nimic, însă a văzut în casă comportamentul nostru, al bunicilor, nu ne-am bătut joc de nimic în viața noastră și ne-am axat pe carieră și nu am ieșit din limitele bunului simț și în viața personală și în cea profesională", a explicat Maria Cârneci la "Detectorul de minciuni", conform Wowbiz.ro.

VEZI Și: Motivul pentru care Irina Loghin nu a putut deveni mamă până la 36 de ani: „De aceea am stat tot timpul în rugăciuni să fiu bunică”

VEZI Și: Magda Catone revine pe micile ecrane după mai bine de 12 ani. Rol savuros în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel