Povestea de familie pe care o transmite Dan Negru copiilor săi drept lecție de viață: „E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”

Data publicării:
Dan Negru, foto Facbook
Descriere foto: Dan Negru, foto Facbook

Dan Negru își educă copiii în cel mai inedit mod. Cum are grijă vedeta să le insufle valori sănătoase copiilor săi.

Dan Negru este una dintre cele mai populare figuri din televiziunea românească, mai ales că o mulțime de români au petrecut Revelioanele împreună cu acesta de-a lungul anilor. Dan Negru se poate spune că este împlinit profesional, este tatăl a doi copii, și are un mariaj fericit cu soția acestuia, Codruța Negru, încă din 2006.

Un om sărac poate să devină bogat

Vedeta a dezvăluit că s-a ocupat de educația celor doi copii cu o atenție foarte mare, oferindu-le din educația pe care a primit-o acesta încă de mic. Modestia și dărnicia reprezintă doar două dintre valorile cu care i-a obișnuit reputatul om de televiziune pe mezinii familiei.

„Cred ca i-am crescut cumpătați și liniștiți, nu au neliniștea de a avea cât mai mult. I-am învățat că, dorindu-și puțin, un om sărac poate să devină bogat.”, a spus Dan Negru la Kanal D, conform Wowbiz.ro.

VEZI ȘI: Cum arată viața lui Bodo de la Proconsul, după ce s-a mutat din București. Copiii adoptați ai artistului învață la școala din sat: „Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi”

VEZI ȘI: Anca Serea a dezvăluit care este venitul colosal pe care-l câstigă din online. Ce spune vedeta: „Contabilitatea mi-o ține cineva. Eu sunt un om larg la mână”

Dan Negru: „Tot ce aduni se poate risipi peste noapte”

De asemenea, prezentatorul a avut un episod dificil în istoricul familiei sale care, totodată, a devenit și o lectie de morală predată de-a lungul timpului în familia lui Dan Negru. La instaurarea regimului comunist, așa cum s-a întâmplat în cazul multor familii înstărite, familia lui Dan Negru a fost deposedată de toate valorile sale, dându-I o lecție foarte importantă de viață acestuia încă din anii copilăriei.

„Am învățat din familie că agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte, pe ai mei, pe toți, și pe bunici, și pe părinți, din partea ambelor familii, i-au arestat comuniștii într-o noapte și i-au deportat în Bărăgan timp de 5 ani tocmai pentru că erau înstăriți. Le-au confiscat tot. Din investițiile lor de atunci eu puteam să trăiesc liniștit, dar ele au dispărut într-o noapte. Mi-a fost o bună lecție pe care am auzit-o mereu în casă, încă de mic.”, a mai spus Dan Negru, conform sursei citate.

VEZI ȘI: Motivul pentru care Irina Loghin nu a putut deveni mamă până la 36 de ani: „De aceea am stat tot timpul în rugăciuni să fiu bunică”

VEZI ȘI: Magda Catone revine pe micile ecrane după mai bine de 12 ani. Rol savuros în comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609

„E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat”

Încă de la vârsta de 13 ani a fiicei sale, Dan negru o educă pe Dara cultura muncii pentru a învăța să aprecieze de la o vârstă fragedă să aprecieze valoarea banului. Astfel, tânăra petrece cel puțin două ore pe zi ajutând-o pe mama sa, dar și pe colegele acesteia, la cabinetul de stomatologie.

„Dara o ajuta pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă. Eu n-o să las nimic, doar o urmă de bucurie, într-o seară la tv. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă. E adevărat, o oră din cele două mai stă și pe Tik Tok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun decât să repari un matur stricat.”, a povestit Dan Negru, potrivit  sursei citate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel