Anca Serea a dezvăluit care este venitul colosal pe care-l câstigă din online. Ce spune vedeta: „Contabilitatea mi-o ține cineva. Eu sunt un om larg la mână”

Data publicării:
Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Anca Serea dezvăluie sumele colosale câștigate din activitatea de influencer.

Cunoscută ca mamă eroină a șase copii, vedetă de televiziune și mai nou, influencer, Anca Serea se bucură de un mariaj fericit cu artistul Adrian Sînă. Vedeta a trecut și prin momente tragice cum a fost prima căsătorie unde soțul a decedat, dar rămăseseră cei doi copii, iar următorii patru au fost rezultatul mariajului cu afaceristul. Acum, Anca a ajuns la șase cifre pe an, visul multor persoane ce activează în mediul online.

A ajuns la șase cifre pe an

Anca Serea, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară, și-a îndreptat resursele către noua noua activitate la modă, și anume, cea de influencer. Vedeta se bucură de cel puțin 8300 euro lunar în urma activității pe care o prestează me meidul online. Veniturile acesteia, spune vedeta, se ridică la peste 100.000 de euro anual.

„Suficient de bine și de mulți încât să pot să zic că aș putea să îmi întrețin familia deocamdată. Da, familia care este numeroasă și pentru asta le mulțumesc tuturor care îmi sunt alături de mine în povestea asta, agențiilor care îmi propun de fiecare dată și clienților care mă angajează într-un proiect. Și da, este un val și am un mare respect și pentru influencerii tineri și pentru cei care sunt de vârsta mea.

 

Deci un pic mai mult de 100.000 de euro pe an aș spune. Da, un pic mai mult, dar să știi că contabilitatea mi-o ține cineva. Și eu sunt un om larg la mână, nu stau să controlez. Cred că de două ori pe an când vin impozitele de plătit atunci mă izbesc, atunci mă izbește trenul. Zic chiar am cheltuit atât de mult? Sau am câștigat chiar atât de mult? Doamne, Dumnezeule, 19% impozite și mai am și niște angajați. Conversația asta o am de două ori pe an cu doamna contabilă”, a declarat Anca Serea, la Metropola TV, conform Cancan.

VEZI ȘI: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. Au dat nas în nas și nu s-au mai putut abține: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni”

VEZI ȘI: „Mi-am dat seama că totul e predestinat”. Cum s-au cunoscut Irina Păcurariu și soțul ei, alpinistul Constantin Lăcătuşu, primul român care a cucerit Everestul

Explicațiile vedetei despre cum se pretează suma câștigată

Vedeta explică faptul că această meserie este una ce a luat amploare, comunitatea, brandul și experiența în domeniul online sunt elemente importante care decid venitul rezultat. Aceasta recunoaște că nu știe dacă veniturile sale sunt mici sau mari, mai ales că are niște tarife fixe, iar piața onlin este în continua schimbare.

„Este o meserie nouă, care a luat amploare. Nu știu dacă să spun că eu câștig mult sau puțin. Câștig pe măsura activității unui om de 20 și ceva de ani. Sunt convinsă că sunt alți oameni care…Eu nu am niște tarife fixe, eu accept în general toate proiectele care mi se propun pentru că sunt super recunoscătoare, fie că sunt pe o sumă mai mică sau mai mare.

Le mulțumesc de fiecare dată și sunt recunoscătoare pentru că s-au gândit la mine. Până la urmă, dintr-o mare de fete frumoase și de alte mămici mă aleg pe mine. E cea mai mare mulțumire. Dar da, sunt proiecte care sunt foarte bănoase și proiecte mai puțin. Nu o fac pentru bani, cred că lucrurile s-au legat și e un mare avantaj”, a mai spus Anca Serea, potrivit sursei citate.

VEZI ȘI: Virgil Ianțu, secretul unei relații de durată. Cum se înțelege prezentatorul cu soția sa: „Relația nu trebuie cu forța”

VEZI ȘI: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel