Fiica lui Aurelian Preda, declarații emoționante pentru mama sa, la șase ani de la tragedia care le-a lovit familia: „Te am pe tine și nu o să fiu singură pe această lume”

Data publicării:
Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook
Descriere foto: Aurelian Preda și Anamaria Rosa Preda, sursa facebook

Anamaria Rose, fiica cântărețului Aurelian Preda, a emoționat publicul prin declarațiile de iubire față de mama sa. Cele două femei din viața regretatului artist par să se reapropie.

Au trecut șase ani de la tragedia decesului lui Aurelian Preda. Soția și fiica par să aibă o reapropiere în relația familială după ani în care au fost relativ distante. Mama, pe numele său Mariela, trăiește în străinătate pentru a-și regăsi liniștea. Zilele acestea,fiica și mama și-au transmis mai multe declarații  prin intermediul emisiunii Exclsuiv VIP, cu Cristi Brancu, de la Prima TV. Mesajele emoționante au impresionat publicul. Cântărețul Aurelian Preda a decedat în 2016 la vârsta de 47 de ani în urma cancerului.

Fiica este o luptătoare, despre Anamaria după decesul tatălui

Astfel, prezentatorul unei emisiuni i-a cerut Marielei Preda, soția defunctului, să spună câteva cuvinte despre fiica lor, Anamaria Rose, iar răspunsul a lăsat mască:

„Anamaria este o luptătoare. Chiar m-am emoționat acum, de data asta. E prima dată când eu apar pentru că până acum eu nu am apărut niciodată. Este o învingătoare și o fată foarte puternică.”, a răspuns Mariela, conform kfetele.ro.

Mai apoi, prezentatorul a întrebat-o pe Anamaria de câte ori se vede cu mama sa, având în vedere că Mariela locuiește în afara granițelor, iar artista a spus:

„Nu este în România. Până acum un an de zile ne vedeam destul de rar, doar când mergeam eu în vacanțe, o dată pe an, cam așa. De vreun an de zile trece mai des pe la mine și acum, dacă tot se apropie ziua mea de naștere în iunie, la sfârșitul lunii, mă gândesc că poate o să-mi facă o surpriză, totuși.”, a mai adăugat Anamaria Rose, conform kfetele.ro.

Continuă drumul tatălui

Cu toate acestea, Mariela Preda este întrebată cum era relația dintre tată și fiică, mai ales că fiica a urmat pașii tatălui în cariera muzicală, iar răspunsul emoționant a fost:

„Ana era totul pentru Aurelian Preda. Era puterea lui, era viața lui, pot să spun asta. Era totul pentru el.”, a precizat mama Anemariei Rose, iar răspunsul fiicei a impresionat și mai tare deoarece declarația acesteia către mama ei ar putea stârni și lacrimi:

„Eu chiar cred că o să plângă pentru eu în general nu prea îi fac declarații de dragoste mamei mele. Mamă, eu cu tine nu am avut o relația atât de legată cât timp eu am fost mică, însă iată că am reușit să recuperăm toată perioada asta în ultimii ani. Sunt foarte fericită că, deși tatăl meu nu mai este printre noi, te am pe tine și nu o să fiu singură pe această lume, așa cum foarte mulți au spus. Așa cum foarte mulți au spus și au speculat că tu îți faci viața, că nu am o mamă, că nu am o familie, nu este adevărat! O am! Doar că tatăl meu a fost totul pentru mine, iar acum că el nu mai este, iată că tu i-ai luat locul și îți mulțumesc pentru tot și știi că te iubesc, că am început să plâng când pleci de pe la mine de acasă. Eu care nu prea făceam asta.”, a spus Anamaria, conform sursei citate.

Ca răspuns, Mariela nu s-a putut abține și a precizat următoarele:

„Te iubesc! Știi foarte bine, m-am emoționat. Și să știi că nu trebuie să ascultăm gura lumii pentru că e foarte ușor să judeci când nu cunoști o persoană și când nu cunoști povestea unei persoane. E foarte ușor să judecăm, din păcate”, a spus Mariela, potrivit kfetele.ro.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel