Motivul pentru care Irina Loghin nu a putut deveni mamă până la 36 de ani: „De aceea am stat tot timpul în rugăciuni să fiu bunică”

Data actualizării: | Data publicării:

Irina Loghin a devenit bunică pentru prima dată, la 83 de ani. Artista are doi copii, iar fiica, Irinuca, este cea care a i-a adus această bucurie pe care a așteptat-o cu multe rugăciuni, fiica artistei încercând de multă vreme să devină mamă. 

Fiica artistei a născut o fetiță, la 43 de ani. La rândul ei, Irina Loghin a devenit mamă după lungi așteptări,  niște probleme de sănătate împiedicând-o să rămână însărcinată. 

„Prima mult aşteptată nepoţică! Eu ştiu dacă ne-o mai da Dumnezeu?... Ar fi extraordinar. Dar, na, timpul e trecut. Ciprian nu vrea să se căsătorească. Iar de Irinuca nu mai pot să spun că e la 20 de ani. De aceea am stat tot timpul în rugăciuni să fiu bunică. Şi eu la rândul meu pe Ciprian l-am născut la 36 de ani, deşi n-am avut nimic important. După un simplu consult, la Târgu Mureş, am dat de un profesor acolo, care mi-a spus că aveam o trompă înfundată. Am făcut imediat o histerosalpingografie şi am rămas însărcinată la 35 ani. Pe Irinuca am făcut-o la 38, la interval de 2 ani, fără nici un fel de intervenţie medicală”, a declarat Irina Loghin pentru Click. 

VEZI ȘI: Ce obicei are Irina Loghin după ce apune soarele: ”Nu mi-e frică să fac asta!”. Nu renunță la el nici în vacanță


Artista s-a rugat neîncetat ca fiica ei să devină mamă

„Speranţa nu mi am pierdut-o niciodată, pentru că în toate rugăciunile mele dimineaţa, prânz şi seara îl rugam pe bunul Dumnezeu să am şi eu această bucurie, să fiu bunică. Mergeam în parc şi vedeam tot timpul copii mici de 2, 3 ani, pe care îi plimbau bunicii. Doamne, şi când îi vedeam aşa fericiţi, vai... efectiv mă apuca aşa o stare şi veneam acasă rugându-mă întruna”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată. 

VEZI ȘI: Ce dietă ține Irina Loghin, la 83 de ani: „Nu aş renunța la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”


Irina Loghin: „Am avut ambele sarcini toxice”

În urmă cu ceva timp, Irina Loghin povestea cât de dificile au fost pentru ea cele două sarcini. Ea a mărturisit că a avut ambele sarcini toxice și chiar ajunsese piele și os, deoarece nu putea să mănânce și îi era foarte rău. 

„Am avut ambele sarcini toxice. Primele patru luni au fost cele mai grele. Când a început să miște sarcina, mi-am mai revenit, parcă nu mai eram nici gravidă. Eram piele și os, nu mâncam nimic. Am întrerupt și cântatul. Am plecat la țară la mama, iar cele două surori ale mele care erau și ele acolo au fost alături de mine. Nu voiam să mănânc nimic, dar ele îmi pregăteau tot felul de lucruri. Mama era mai haioasă de felul ei și de la sarcină m-am trezit cu niște frisoane groaznice. Era caniculă, luna lui cuptor, iar sora mea mi-a făcut focul în casă. Și-a văzut mama focul când venise de la câmp, de la prășit de porumb, și nu înțelegea ce se întâmplă, i-a zis sora mea. S-a minunat mama și a zis că ne vor da oamenii ăștia în jurnale, cu focul aprins în iulie.', și-a adus aminte artista, într-un interviu pentru Ciao. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel