Liviu Vârciu dorește să-și lanseze fiica în muzică. De ce nu îi dă bani pe mână: „Am fost niște putori toți”

Data publicării:

Liviu Vârciu poate fi considerat un tată drastic față de propria fiică: „Ea trebuie să demonstreze”

Pare că situația complicată dintre Carmina și Liviu Vârciu s-a rezolvat, având în vedere declarațiile pe care le-a mai dat Carmina prin presă referitor la distanțarea dintre cei doi. Ea a comentat cu o ocazie faptul că nu amândoi au treabă și că nu se prea mai văd, sau că niciunul dintre nu face un sacrificiu pentru a menține relația. 

Vezi și: Liviu Vârciu, exasperat în Capitală. Motivul care l-a făcut să-și iasă din minți în prima zi de școală a copiilor

Liviu Vârciu a pășit în față și a făcut lumină în cazul dintre el și fiica lui, Carmina, care nu cu mult timp în urmă vorbea despre o așa-zisă „pauză” care ar fi fost între ei.

Cu toate acestea, Liviu a surprins fanii când a spus că și-ar dori ca fiica lui să cânte, iar pentru asta are de gând să o ducă la persoanele care l-au convins că se vor ocupa de Carmina. Totuși, ea trebuie să demonstreze că este capabilă, cel puțin asta spune tatăl ei că își dorește. Acesta mai spune că depinde de el, dacă „o va lăsa sau nu să cânte”:

„Nu, fii-mea mai întâi trebuie să demonstreze ea singură, i-am zis că o să o duc la canto, să văd ce poate ea ca și voce, vocal, și după, la Dana Dorian o duc, pentru că este prietena mea foarte bună și eu am făcut cu ea și actorie și canto, și dacă Dănuța îmi spune că poate, o las să facă muzică.  Dacă Dana Dorian îmi spune că nu poate – acum oricine poate să cânte, e adevărat, avem inteligență artificială, poate să nu cânte nimeni și să cânte cineva. Dar eu vreau ca fata mea să cânte și să demonstreze dacă poate face asta.”, a spus Liviu pentru Ciao.ro

Vezi și: Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu, surprinsă cu Iustin Chiroiu. Primele declarații ale cuplului: „Când va veni timpul...”

De ce nu îi dă bani pe mână

Cu atât mai mult, Liviu Vârciu a vorbit și despre situația financiară a Carminei. El consideră că nu i-ar face un bine dându-i bani pe mână, așa că preferă să îi achite toate utilitățile apartamentului în care stă. Din câte spune artistul, apartamentul i l-a cumpărat. 

„Da, e independentă! De asta mă bucur foarte tare și o respect și am totală încredere în ea. I-am luat apartament, i-am luat mașină, îi plătesc  tot ce se poate plăti la apartament numai să nu îmi ceară bani. Și dacă nu îmi cere bani, eu zic că sunt realizat cumva și asumat. Dacă eu îi plătesc  lunar niște bani îi fac un rău pentru că  noi suntem din neamul „muieți îs posmagii”,  am fost niște putori toți.”, a încheiat cântărețul, pentru sursa menționată anterior.

Vezi și: Liviu Vârciu, oprit de Poliție în trafic. Pentru ce ilegalitate a fost amendat artistul: "Trebuia să-mi iau un tractor..."

Ce spunea Carmina despre tatăl ei în urmă cu câteva luni

Așa cum am precizat și la început, Carmina nu a avut neapărat cuvinte frumoase de spus la adresa propriului tată. Poate că există o legătură între ce spunea ea legat de „descurcatul singur” și dorința lui Liviu Vârciu ca fii ca ea să fie „independentă”.

”Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu.”, a declarat Carmina, la Antena Stars.

Vezi și: Liviu Vârciu revine pe scenă, după o perioadă de absență. Mesajul prin care și-a surprins publicul: „De mâine încep treaba”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel