Liviu Vârciu revine pe scenă, după o perioadă de absență. Mesajul prin care și-a surprins publicul: „De mâine încep treaba”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Liviu Vârciu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a mărturisit de ce nu a mai fost activ în ultimul timp. Acesta vine cu vești care lasă publicul mască.

Liviu Vârciu, fără îndoială unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din țara noastră, a fost în centrul atenției mulți ani, construind o carieră de succes. De la început, el a cucerit inimile publicului cu carisma și talentul său.

Deși a avut tangențe cu industria muzicală de-a lungul anilor, Liviu Vârciu și-a găsit adevărata vocație în lumea televiziunii, unde se bucură de un succes colosal. Mereu sincer și deschis cu fanii săi, vedeta a recurs recent la rețelele de socializare pentru a lămuri motivul pentru care a fost mai puțin prezent în spațiul public în ultima perioadă.

Prezentatorul TV se bucură de o comunitate dedicată pe internet și rămâne extrem de activ online, împărtășind atât momentele pline de bucurie, cât și cele mai puțin bune din viața sa. Cu toate acestea, în ultima vreme, artistul a fost mai puțin prezent, ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor cu privire la motivele absenței sale.

A fost în filmări

Se pare că Liviu Vârciu a fost implicat în numeroase proiecte și filmări. Însă, mai presus de toate, și-a dorit să petreacă timp de calitate alături de minunata sa familie, savurând momente prețioase de apropiere cu cei dragi.

Într-o dezvăluire emoționantă, vedeta a împărtășit și o veste îmbucurătoare cu fanii săi - și-anume că a renunțat la fumat cu trei zile în urmă. Liviu a exprimat mândrie nemărginită pentru decizia sa și a mărturisit că a reușit să reziste ispitei de a fuma până în prezent.

Vezi și: Povestea de iubire neștiută dintre Liviu Vârciu și Ilinca Vandici. Abia acum s-a aflat: „O să ținem dragostea asta frumoasă pentru noi”

Vezi și: Liviu Vârciu, declarații controversate: „Fosta mea soție m-a părăsit pentru că nu aveam bani”

Vezi și: Liviu Vârciu, reacție neașteptată cu privire la pensionarea lui Nea Mărin. De ce nu poate accepta acest lucru: „Asta pentru mine e ceva de negândit!”

A pregătit ceva fain pentru public

Fanii au fost entuziasmați de actualizări și au inundat conturile sale de socializare cu mesaje de susținere și admirație pentru devotamentul său față de bunăstarea personală și timpul petrecut cu familia. Cu o atitudine atât de pozitivă și angajament neclintit față de pasiunile sale, Liviu Vârciu continuă să inspire și să cucerească publicul, lăsând o amprentă durabilă în industria de divertisment.

„Dragii mei, iubiții mei, oamenii mei care sunt lângă mine tot timpul, vreau să vă spun că nu am mai postat de foarte mult timp, doar că am fost prins, montez de ceva timp, de o săptămână, am niște filmulețe geniale, o să râdeți. Nu am mai postat pentru că am stat cu copiii, tot ne-am jucat, am fost prins acasă. De mâine încep treaba, încep filmările și la TV și la un proiect personal, o să vedeți foarte multe lucruri, dar să știți că sunt aici cu voi, nu v-am uitat. Vă pup, vă iubesc și să aveți grijă de trupurile voastre. M-am lăsat de fumat, dacă interesează pe cineva. Am trei zile, sunt tare mândru de mine”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Vezi și: Nea Marin iese la pensie: „Dosarul l-a depus. Vedem mai departe ce are de făcut”. Ce se întâmplă cu cariera sa în televiziune



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel