Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu, surprinsă cu Iustin Chiroiu. Primele declarații ale cuplului: „Când va veni timpul...”

Sursă foto: Instagram/ Carmina Vârciu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Carmina Vârciu

Carmina Vârciu și Iustin Chiroiu au precizat primele declarații după ce au fost surprinși împreună.

Tot mai mulți tineri își îndreaptă privirile către locurile de muncă din mediul online. Iustin Chiroiu și fiica lui Liviu Vârciu nu sunt o excepție. Cei doi au cucerit privirile tinerilor din România, prin cele mai haioase filmări. Cu ocazia unui eveniment monden, tinerii s-au pozat și au oferit câteva informații despre relația lor.

„Acesta este un subiect pe care nu vrem să îl dezbatem deocamdată. Nu vrem să zicem nimic încă despre relație. Când va veni timpul potrivit, vom vorbi.”, a fost răspunsul Carminei Vârciu când a fost întrebată de relație, pentru playtech.ro.

Odată cu venirea pandemiei, platformele de socializare au explodat, iar clipurile influencerilor au crescut foarte repede în popularitate. Același a fost și cazul celor doi.

„Da! A fost o chimie de la început. Noi făceam clipuri din luna martie și de atunci a fost o chimie între noi, de la primul TikTok.”, a spus Iustina Chiroiu pentru aceeași sursă. 

Cum și-au petrecut vara

Petrecând ca tinerii, Iustin și Carmina au fost foarte ocupați în această vară cu concerte și festivaluri. În cele din urmă, după cum au recunoscut, vara a trecut foarte repede.

„Deși nu părea, am avut un program destul de încărcat. Am fost din festival în festival, dar am încercat să ne bucurăm și de mare. În rest, parcă a trecut prea repede vara asta. Nu m-am bucurat atât de mult de ea.”, a mai spus Carmina Vârciu, potrivit sursei menționate.

Reacția lui Liviu Vârciu

Până în acest moment nu a existat nicio reacție din partea tatălui Carminei, iar în ultimul timp au existat zvonuri că fiica și tatăl sunt mai distanți ca niciodată.

„Deși nu părea, am avut un program destul de încărcat. Am fost din festival în festival, dar am încercat să ne bucurăm și de mare. În rest, parcă a trecut prea repede vara asta. Nu m-am bucurat atât de mult de ea.”, a mai spus Carmina Vârciu . 

Mai mult decât atât, tânăra nu știe cum să repare relația cu tatăl său.

”Nu pot să zic că trăiesc cu speranța, pentru că nu mai am 10 ani să trăiesc cu speranța paternală, dar, cine știe, o să vedem ce o să fie.”, a mai spus fiica lui Liviu.

Carmina Vârciu, ulterior dezvăluirilor legate de relația dintre ea și tatăl ei, a precizat câteva cuvinte pe rețelele de socializare, arătând că este afectată de misteriosul motiv care a produs ruptura dintre cei doi. 

„În timp ce făceam curat mă gândeam la esența vieții și încercam să găsesc o parte pozitivă în toată negativitatea mea, pentru că suntem oameni și eu la fel am momente și stări foarte anxioase și foarte proaste, de care vreau să știu doar eu și cu care mă zbat în fiecare zi ca să pot să le depășesc. Având în vedere că sunt singură la București din toate punctele de vedere, încerc să mă străduiesc să fac ceva măreț cu viața mea și știu că o să reușesc la un moment dat, pentru că chiar sunt ambițioasă. Dacă îmi doresc ceva, lupt pentru acel ceva, chiar dacă e foarte greu, neimaginabil de greu. Știu că la un moment dat, totul o să fie ok și tind să vă mulțumesc pentru mesaje. Sunt ok, trec uneori prin niște stări și niște faze foarte nașpa ale vieții mele, dar am să le depășesc cu brio”, a zis Carmina Vârciu ziua următoare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 04 sep 2023, 23:00 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience