Liviu Vârciu, exasperat în Capitală. Motivul care l-a făcut să-și iasă din minți în prima zi de școală a copiilor

Data publicării:

Liviu Vârciu aduce în discuție un subiect foarte sensibil pentru locuitorii Capitalei.

Pentru mulți dintre părinții din România sosirea primei zile de școală reprezintă un adevărat calvar, iar Liviu Vârciu a răbufnit după ce a avut parte de o cădere nervoasă, în drum spre școala copiilor săi. Artistul a ținut să comenteze situația în public, pentru a oferi fanilor o perspectivă cât mai corectă asupra situației în care a fost implicat.

Vezi și: Carmina Vârciu, fiica lui Liviu Vârciu, surprinsă cu Iustin Chiroiu. Primele declarații ale cuplului: „Când va veni timpul...”

Artistul a recunoscut că, după ce a râs și a glumit cu oamenii din cartierul în care se afla, treaba a devenit mai serioasă. El a făcut o referință ironică la directorul Greenfield pe care ar fi dorit să îl vadă alături de ceilalți participanți la trafic. Cu atât mai mult, el i-a invocat și pe primarii Capitalei sau, cel puțin, să încerce să își ducă și ei copiii pe aceeași șosea pe care se afla și prezentatorul. Liviu Vârciu a adăugat și o poză în care arată traficul infernal din care a făcut și acesta parte.

„Am glumit, am râs cu acest cartier, dar să știți că nu mai este de glumă. Mi-ar fi plăcut să fie aici directorul de vânzări de la Greenfield, primărița sectorului 1, primarul sectorului 2, primarul sectorului 3, primarul sectorului 4, primarul general (…) sau să aibă și ei copiii la școală (…) și să stea și ei așa, uite, cum stăm noi”, a spus Liviu Vârciu, pe InstaStory. 

Vezi și: Liviu Vârciu revine pe scenă, după o perioadă de absență. Mesajul prin care și-a surprins publicul: „De mâine încep treaba”

Liviu Vârciu, oprit de poliție în trafic

Nu este singurul moment incomod în trafic pentru Liviu Vârciu, deoarece acesta, recent, a fost oprit în trafic de poliție pentru depășirea limitei de viteză.  în cele din urmă, vedeta a recunoscut că e mai bine să existe prezența polițiștilor pe străzi, decât deloc.

„M-a oprit poliția! (…) Nici nu m-am prins când am avut 80, la 83 (n.r. viteză) m-au prins. Mi-au dat amendă patru puncte. Nici nu mi-am dat seama. Mașina asta merge de nici nu-ți dai seama când prinzi 80. Trebuia să-mi iau un tractor în care să simt că am 83. Am avut 33 de kilometri peste. Aia e. Foarte bine că stau pe stradă (n.r. polițiștii)', a mărturisit Liviu Vârciu, pe InstaStory.

Vezi și: Liviu Vârciu, oprit de Poliție în trafic. Pentru ce ilegalitate a fost amendat artistul: "Trebuia să-mi iau un tractor..."

Aceste intervenții virtuale din partea artistului sunt evenimente recente după o perioadă de pauză. Așa cum a explicat și el, a avut nevoie de o perioadă de pauză.

„Dragii mei, iubiții mei, oamenii mei care sunt lângă mine tot timpul, vreau să vă spun că nu am mai postat de foarte mult timp, doar că am fost prins, montez de ceva timp, de o săptămână, am niște filmulețe geniale, o să râdeți. Nu am mai postat pentru că am stat cu copiii, tot ne-am jucat, am fost prins acasă.  De mâine încep treaba, încep filmările și la TV și la un proiect personal, o să vedeți foarte multe lucruri, dar să știți că sunt aici cu voi, nu v-am uitat. Vă pup, vă iubesc și să aveți grijă de trupurile voastre. M-am lăsat de fumat, dacă interesează pe cineva. Am trei zile, sunt tare mândru de mine”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel