Lidia Buble iubește din nou. Artista ar forma un cuplu cu Horațiu Nicolau, milionarul de 61 de ani

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Buble, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Buble, Instagram

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși de mai multe ori împreună în public. Cei doi au fost mai apropiați ca de obicei. Ultima poză i-a dat de gol.

Zvonurile circulau de ceva timp în privința lui Horațiu Nicolau și Lidia Buble legat de presupusa relație pe care o aveau. Deși vedeta s-a opus mereu, cel puțin în public și față de media, că ar forma o relație cu afaceristul Horațiu Nicolau, aceștia au demonstrat în fapt că sunt împreună. Potrivit unei imagini apărute pe internet cu cei doi, relația acestora a fost dată de gol. Aceștia au fost prezenți împreună la nunta Cătălinei Ponor și au făcut fotografii compromițătoare. Publicul a aflat, prin urmare, de legătura sentimentală care există între cele două vedete. Vedeta arată că vârsta este doar un număr, iar dragostea nu are granițe pentru cei care doresc ceva cu adevărat real. Cuplul s-a distrat de minune la nunta Cătălinei, imortalizând momentele de neuitat.

Au mers asortați la nuntă

Vezi și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau. Misterul relației lor este dezvăluit într-o fotografie recentă

Vezi și: Lidia Buble, secretul siluetei. Trucul simplu care o ajută să se mențină în formă: „Un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului”

Cei doi au dorit să fie amintite momentele de la nunta vedetei, purtând costume asortate prin ținute negre, simple. Afaceristul o ține aproape pe partenera sa, iar Lidia arată mai relaxată ca niciodată. Deși s-au afișat de multe ori în public, ei au încercat să păstreze distanța în așa fel încât să nu dea de bănuit. Nu au apărut în ipostaze intime sau romantice, dar cei doi dau impresia de apropiere, potrivit Playtech.

Își dorește familie mare

De asemenea, Lidia a mai precizat în trecut că își dorește foarte tare să devină mămică. Ea își dorește o familie mai mult ca orice. Cu toate acestea, bărbatul potrivit pare că nu a apărut. Artista a mai spus și că fanii vor fi primii care vor afla perechea sa. Cu toate acestea, nu a apărut momentan niciun anunț legat de Horațiu. Lidia Buble mai spune că nu simte o presiune anume în privința partenerului potrivit care îi va dărui o familie. Ea pune accentul pe naturalețe și destin. Visul său este să aibă trei băieței frumoși.

„N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural.

Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți”, spunea, vedeta, potrivit Playtech.

Vezi și: Răzvan Simion și Daliana Răducan se căsătoresc: „Totul este stabilit”. Când va avea loc fericitul eveniment

Vezi și: Au crezut că e dezbrăcată. Lidia Buble, ipostază de infarct chiar din așternuturi / FOTO

Vezi și: Lidia Buble, vacanță cu peripeții. Ce i s-a întâmplat în Croația fix de ziua ei de naștere: „Nu că am nervi, bubui de nervi”

Vezi și: Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare. Ce trebuie să facă acum artista

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel