Lidia Buble și Horațiu Nicolau. Misterul relației lor este dezvăluit într-o fotografie recentă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Lidia Buble
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Lidia Buble

După aproximativ șase luni de păstrat secretul, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au ieșit la lumină, dezvăluindu-și relația într-o fotografie care transmite fericire și iubire. Cei doi parteneri, care formează un cuplu de un an și jumătate, au reușit să evite întrebările despre relația lor și să se bucure de momente de intimitate, păstrând discreția în fața publicului. 

Lidia Buble și Horațiu Nicolau au reușit să țină ascunsă relația lor timp de aproximativ șase luni. Chiar și atunci când participau împreună la evenimente importante, nu se expuneau pe rețelele de socializare. Totuși, misterul a fost dezvăluit recent, iar Lidia se arată fericită într-o fotografie alături de bărbatul care o iubește și o răsfață.

Cei doi formează un cuplu de un an și jumătate. Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, este o cântăreață cunoscută originară din Deva, iar Horațiu Nicolau, în vârstă de 61 de ani, este un om de afaceri de succes cu o avere impresionantă și tată a doi copii, potrivit Click!.

A evitat întrebările

Chiar dacă, conform sursei precizate, relația lor a evoluat rapid și se zvonește că ar plănui o nuntă spectaculoasă, Lidia a reușit să păstreze discreția și a evitat să răspundă direct la întrebările despre relația ei. Cu toate acestea, o poză apărută în mediul online îi dezvăluie pe frumoasa Lidia Buble și partenerul său Horațiu Nicolau, capturați într-un moment de intimitate.

Cei doi par extrem de îndrăgostiți și relaxați, iar gesturile lor arată atașament reciproc. Lidia și-a ales o rochie neagră și sexy, care îi evidenția piciorul, iar părul și machiajul au fost impecabile, realizate de profesioniști. Este clar că Horațiu a fost cucerit de frumusețea naturală a Lidiei și aceștia formează un cuplu admirabil. Click! a publicat poza cu aceștia. Cu toate că cei doi nu au dezvăluit nimic și nici nu au distribuit momentele plăcute din cadrul evenimentului, fotografia a făcut înconjurul spațiului online.

Își menține silueta

Lidia Buble continuă să arate la fel de bine precum atunci când a câștigat atenția publicului. Secretul ei constă în implicarea în activități sportive și într-o alimentație atent selectată. Vedeta dezvăluie că sportul face parte integrantă din viața ei și este un criteriu esențial în menținerea siluetei și a unui stil de viață sănătos.

În plus, Lidia acordă o mare importanță alegerii alimentelor pe care le consumă, fiind foarte atentă la ceea ce pune în farfurie. Ea recunoaște că alimentația joacă un rol extrem de important în menținerea greutății corporale și a unui aspect fizic plăcut. Prin urmare, artistă adoptă o abordare responsabilă în ceea ce privește hrana pe care o consumă, asigurându-se că aceasta este echilibrată și nutritivă.

„Dacă de mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus. În plus, am o energie și doză mare de a-mi surprinde publicul cu și prin muzica mea, încât e un MUST să fiu în cea mai bună formă a mea”, a spus Lidia Buble, pentru Spynews.ro.

Vezi și: Lidia Buble, secretul siluetei. Trucul simplu care o ajută să se mențină în formă: „Un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului”

Vezi și: Au crezut că e dezbrăcată. Lidia Buble, ipostază de infarct chiar din așternuturi / FOTO

Vezi și: Lidia Buble, vacanță cu peripeții. Ce i s-a întâmplat în Croația fix de ziua ei de naștere: „Nu că am nervi, bubui de nervi”

Vezi și: Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare. Ce trebuie să facă acum artista



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel