Au crezut că e dezbrăcată. Lidia Buble, ipostază de infarct chiar din așternuturi / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Lidia Buble și-a surprins fanii cu o fotografie extrem de provocatoare, pe care a postat-o în mediul online fără niciun fel de inhibiție. 

Lidia Buble a stârnit un întreg val de reacții pe rețelele de socializare, după ultima postare pe care a făcut-o în mediul online. Celebra artistă se bucură de o vacanță binemeritată, care pare că-i priește din plin. Vizibil sătulă de agitația pe care viața de capitală i-o oferă în fiecare zi, aceasta s-a retras într-o destinație extrem de liniștită, la munte, unde are parte de un peisaj ce-ți taie cu adevărat respirație. Nu doar locația are însă acest efect, ci și ipostaza în care vedeta a ales să se fotografieze. 

Solista a scăpat de orice inhibiții, când a ales să păstreze pe ea doar piesa de jos a costumului de baie. În rest, aceasta și-a acoperit corpul cu lenjeria de pat, dându-le internauților senzația că este complet dezbrăcată.

„Superbă” / „Divină rău de tooot” / „Cine îți face pozele?” / „Doamne ce liniște! Superbă locația. Vacanță plăcută în continuare.”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de artistă de la fani.

Te-ar putea interesa și: Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare. Ce trebuie să facă acum artista

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Cum se menține Lidia Buble în formă

Lidia Buble arată la fel, de când a apărut în atenția publicului. În acest sens, vedeta spune că sportul face parte din viața ei, fiind unul dintre criteriile care o ajută să facă față kilogramelor în plus. Apoi, extrem de importantă mai este și mâncarea, susține artista, care spune că este foarte atentă la ceea ce pune în farfurie.

„Dacă de mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus. În plus, am o energie și doză mare de a-mi surprinde publicul cu și prin muzica mea, încât e un MUST să fiu în cea mai bună formă a mea”, a spus Lidia Buble, pentru Spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Lidia Buble a ajuns cântăreață din întâmplare. Detalii neștiute despre drumul spre celebritate: "Dacă ne află Viorel Buble de la Deva, ne rupe gleznele ca la pui"

 

Alimentele care fac parte din meniul ei zilnic

Lidia Buble nu consumă nici carne, asemenea mai multor vedete din țara noastră. Vedeta are o paletă destul de largă de alimente, pe care le integrează adesea în meniul ei zilnic. Așadar, de pe masa celebrei artiste nu lipsesc niciodată pastele, salatele diverse și, bineînțeles, peștele, o sursă foarte importantă de proteină. Cu toate acestea, ea spune că se mai delectează uneori și cu diferite deserturi, pe care le consumă însă doar o dată pe săptămână. 

„Eu sunt, oarecum, vegetariană, iar în afară de pește, nu mănânc carne deloc. De mică am acest stil alimentar sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsesc peștele, pastele, salatele și, deliciul suprem, supa cu tăiței de casă (primiți de la mama mea). În rest, ca și dulce, atunci când am un cheat day, mă delectez cu o plăcintă cu mere sau… jeleuri!”, mai spune ea pentru sursa citată.

VEZI și: Horia Brenciu, întrebare halucinantă pentru Lidia Buble: "Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel