Lidia Buble, condamnată definitiv la închisoare cu suspendare. Ce trebuie să facă acum artista

Data publicării:

Lidia Buble a primit sentința finală în dosarul care o acuză de dare de mită. 

Ziua de 5 mai nu vine cu vești prea bune pentru Lidia Buble, care a aflat sentința finală în dosarul dării de mită, ce a avut loc în anul 2021. Potrivit Fanatik, blondina a fost condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare. Mai mult, celebra artistă este obligată să presteze timp de 90 de zile muncă în folosul comunității, pentru a-și ispăși pedeapsa. 

Cântăreața se află în această situație după ce în 2021 a încercat să mituiască doi polițiști care au oprit-o în trafic și i-au cerut să sufle în etilotest, dar și să prezinte declarația pe proprie răspundere, care era obligatorie la vremea aceea, când în România se instalase starea de urgență. Pentru a fi trecute cu vederea aceste lucruri, Lidia Buble a fost sfătuită de un prieten cu care vorbea atunci la telefon să le ofere bani autorităților, care să închidă ochii astfel și să o lase să plece. 

„Inculpata a recunoscut comiterea faptei încă de la momentul audierii sale în calitate de suspect. Aceasta a confirmat faptul că, la data de 15.02.2021, a fost oprită în trafic, în jurul orelor 03,00, de o patrulă de poliţie compusă dintr-un bărbat şi o femeie, ea ieşind dintr-o benzinărie de lângă blocul său. Iar în prealabil consumase un pahar cu şampanie.

A mai arătat că a fost oprită la semafor, imediat după ce a ieşit din benzinărie, spre dreapta, circa 50 metri, iar lucrătorul de poliţie, care avea în jur de 30 de ani, i-a bătut în geam solicitându-i să predea documentele pentru control, precum şi declaraţia pe proprie răspundere, fiind în perioada pandemiei şi a restricţiilor. Nu a avut declaraţia pe proprie răspundere asupra sa şi nici permisul de conducere. Iar la momentul respectiv vorbea la telefon, pe speaker, cu o cunoştinţă”, se arată în documentele din instanță.

VEZI și: Horia Brenciu, întrebare halucinantă pentru Lidia Buble: "Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?"

Cum a ajuns Lidia Buble cântăreață

Chiar dacă acum este una dintre cele mai celebre cântărețe de la noi din țară, Lidia Buble nu avea acest plan, în trecut. Vedeta a practicat extrem de multe meserii până la ajungă în studio, când oamenii din jurul ei i-au prezis un viitor strălucit în această carieră.

„Eu lucram în Mall Băneasa, eram un soi de manager de vânzări auto.(...) Am ajuns la el cu o prietenă, care își dorea să devină cântăreață. Am ajuns acolo, am stat cred că vreo oră și jumătate și, întâmplător,  lui Adi i-a plăcut mai mult cum am cântat eu. Și mi-a zis „ Tu o să fii următoarea stea a muzicii românești, următoarea revelație...că tu o să ajungi, că tu o să faci...”, povestește Lidia Buble, în podcastul lui Cătălin Oprișan, „Vreau să știu”.

VEZI și: Lidia Buble, mărturisiri cutremurătoare: „Eu știam că mi-am omorât sora. Nu mai respira, doctorii nu i-au dat nicio șansă”

 

Cum a reacționat prima dată când și-a auzit melodia la radio

Lidia Buble le-a furat inima ascultătorilor săi încă de la prima apariție, debutând în industria muzicală alături de Adi Sînă, cu melodia „Noi simțim la fel”. Chiar dacă multe persoane și-ar fi dorit atunci să fie în pielea ei, artista nu s-a bucurat deloc când și-a auzit munca la radio, ba chiar acest lucru a înfuriat-o teribil.

„ Prima dată când mi-am auzit piesa pe radio, eram în drum spre locul de muncă, pentru că eu încă mergeam la muncă, nu îți imagina că mi-am lăsat locul de muncă. Mie îmi plăcea foarte mult ce făceam. Eu eram foarte mulțumită și fericită cu job-ul meu. Și eram pe un post de radio și ziceau că "vocea care ne-a luat de cap dimineața asta", că nu știu ce... și când au zis Lidia Bubble, „ Noi simțim la fel”, mie mi s-au tăiat picioarele de la genunchi în jos, am început să plâng isteric. Șoferul m-a întrebat, „ Domnișoară vă simțiți bine?” și am spus „Opriți acum!” și am luat telefonul și... „ Mincinosule, care ești, mi-ai spus că piesa asta nu o să pară nicăieri. Că acum dacă o să audă tati, ce mă fac, că mă ia înapoi la Deva, că....”, a continuat să își depene amintirile Lidia.

Citește și: Lidia Buble, declarații explozive, chiar înainte ca Răzvan Simion să o ceară de soție pe Daliana Răducan: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel