Lidia Buble, secretul siluetei. Trucul simplu care o ajută să se mențină în formă: „Un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului”

Data publicării:

Lidia Buble a dat o nouă lovitură în social media în acest weekend când, înainte de unul dintre concertele programate, a „urcat” pe Instagram o fotografie cu ea. Un cadru deloc elaborat sau atent organizat și nici vreo situație de business musai de promovat, o postare absolut comună pe care cu toții alegem să o facem la un moment dat.


Lidia Buble spune exact care este secretul siluetei ei

Lidia Buble a reușit cu această ocazia să stârnească un val de aprecieri vizavi de felul absolut fantastic în care arată. Desigur că aprecierile au fost completate și de întrebările care fac referire, evident, la tehnicile acelea specifice pe care le folosește Lidia Buble pentru a arăta atât de bine. De unde fibra aceasta musculară perfect desenată pe picior, de unde posteriorul acesta atât de ferm, de unde această siluetă fit.

Secretul este consecvența, atenția la alimentație și desigur terapiile pe care le urmează de multă vreme. Constanța însă atunci când vine vorba despre măsurile pe care le ia Lidia Buble ca să arate bine este masajul cu bambus, ședințe pe care nu le ratează indiferent de programul pe care îl are.

De mai bine de trei ani de zile, Lidia Buble își respectă cu sfințenie ședințele de masaj cu bambus, pe care le face cu tehnicianul maseur, Dan Bujor. Masajul cu bambus, așadar, este „vinovatul” pentru talia subțire și posteriorul perfect pe care le afișează artista. În plus, această tehnică de masaj o ajută să scape și de inestetica celulită.
„Tehnica lui Dan mi-e redat un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului. Sunt dependentă de sport și de masajul cu bambus. Alimentația mea este foarte sănătoasă, iar acest lucru completează perfect stilul meu de viață.”, declară Lidia Buble.



Andreea Bănică, Andreea Antonescu, Anisia Gafton, Ilinca Vandici sau Nicole Cherry sunt doar o parte dintre vedetele care au ales de-a lungul timpului masajul cu bambus. De ce explică însuși Dan Bujor, terapeutul, dar și confidentul Lidiei Buble.

„Printre beneficii se numără eliminarea surplusului de apă din organism, pentru că, așa cum știm, femeile rețin mult mai multă apă în organism decât bărbații. Apoi, vorbim și despre tonifierea pielii și voi mai spune că se poate insista acolo unde sunt mai multe probleme, acolo unde sportul nu poate da foarte multe rezultate optime, așa cum este zona genunchilor sau zona de sub ombilic. Există diferite zone ale corpului unde trebuie să lucrăm cu mai multă răbdare prin masajul cu bambus. Relaxarea este un alt beneficiu bun de luat în considerare. Ajută la ciclul somn-trezire, pentru că, după un astfel de masaj, nu vei mai avea insomnii.”, explică Dan Bujor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel