Lidia Buble, declarație uimitoare în urma presupusei relații cu Horațiu Nicolau: „Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Lidia Buble
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Lidia Buble

Lidia Buble a venit cu mai multe lămuriri în urma presupusei relații cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Vedeta a mărturisit de ce anume are nevoie în viața ei.

Lidia Buble trăiește o poveste de dragoste foarte discretă alături de omul de afaceri Horațiu Nicolau, o relație pe care artista a decis să nu o expună publicului larg. Motivele din spatele acestei decizii au fost dezvăluite de cântăreață însăși.

În trecut, Lidia Buble a avut o relație de cinci ani cu Răzvan Simion, cunoscutul prezentator al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, care îi era și manager. După despărțirea de acesta, cântăreața a încercat o relație cu actorul cubanez Harlys Becerra, însă aceasta s-a încheiat rapid din cauza distanței dintre ei. În prezent, Lidia Buble se află alături de Horațiu Nicolau, un respectat om de afaceri în vârstă de 62 de ani.

Această poveste de dragoste, deși discretă, rămâne un subiect de interes pentru fanii artistei, care sunt curioși să afle mai multe despre viața ei personală. Cu toate acestea, Lidia Buble a preferat să-și păstreze relația departe de ochii publicului, concentrându-se mai degrabă pe cariera sa și pe aspectele private pe care le consideră importante pentru ea.

Îi aparține doar lui Dumnezeu

Participând recent la emisiunea "2 Matinali și Jumătate" de la Digi FM, Lidia Buble a dezvăluit cu discreție motivele pentru care nu mai dorește să discute deschis despre relația sa actuală. Cu toate acestea, artista a admis că în viața ei există un bărbat special care o face foarte fericită. În timpul emisiunii, Lidia Buble a păstrat intimitatea detaliilor personale, exprimându-și dorința de a se concentra mai mult asupra carierei și a altor aspecte ale vieții sale. Fanii artistei s-au arătat înțelegători și au apreciat decizia acesteia de a-și păstra viața privată departe de lumina reflectoarelor.

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită.”, a spus vedeta, în cadrul emisiunii de la radio, potrivit Elle.ro

Vezi și: Lidia Buble iubește din nou. Artista ar forma un cuplu cu Horațiu Nicolau, milionarul de 61 de ani

Vezi și: Lidia Buble și Horațiu Nicolau. Misterul relației lor este dezvăluit într-o fotografie recentă

Vezi și: Lidia Buble, secretul siluetei. Trucul simplu care o ajută să se mențină în formă: „Un aspect al pielii ca de bebeluș, dar mi-a conturat și formele corpului”

Vezi și: Răzvan Simion și Daliana Răducan se căsătoresc: „Totul este stabilit”. Când va avea loc fericitul eveniment

Ce se spunea despre relația lor în urmă cu puțin timp

Cei doi au fost prezenți la una dintre nunțile din showbiz, acolo unde și-au făcut apariția în costume asortate prin ținute negre, simple. Afaceristul o ține aproape pe partenera sa, iar Lidia arată mai relaxată ca niciodată. Deși s-au afișat de multe ori în public, ei au încercat să păstreze distanța în așa fel încât să nu dea de bănuit. Nu au apărut în ipostaze intime sau romantice, dar cei doi dau impresia de apropiere, potrivit Playtech.

Vezi și: Au crezut că e dezbrăcată. Lidia Buble, ipostază de infarct chiar din așternuturi / FOTO

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel