Irina Loghin, dietă extremă, la 83 de ani: „Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Am stat numai pe sucuri”

Data actualizării: | Data publicării:

Irina Loghin a dezvăluit cum a reușit să slăbească patru kilograme în șapte zile, cu ajutorul unei diete de detoxifiere. 

Irina Loghin a avut mereu grijă de sănătatea ei. Artista a renunțat la carne, în urmă cu 50 de ani, face sport zilnic și este mereu atentă la alimentație. Deși nu a avut niciodată probleme cu greutatea, la 83 de ani, starea de sănătate a împins-o spre nevoia de a scăpa de câteva kilograme. Îndrumată de medici, artista a ținut, timp de șapte zile, o dietă de detoxifiere, bazată pe sucuri, în urma căreia a slăbit patru kilograme. 

Ce obicei are Irina Loghin după ce apune soarele: ”Nu mi-e frică să fac asta!”. Nu renunță la el nici în vacanță

„Nu e un sacrificiu să te poți menține sănătos. Nu e vorba de frumusețe, au trecut anii, s-au dus. Nici eu nu am crezut că pot ține așa o cură. Am fost recent la o clinică din Brașov, de detoxifiere. N-am crezut că o să pot rezista. Dar a început de dimineață cu sucuri așa de bine combinate, că nu am avut niciun fel de senzație de foame.

Fix din oră în oră ni le dădea acolo. Am fost și cu colega mea, Daniela Condurache, a depășit și ea câteva kilograme.

Ne miram seara cum poate să nu ne fie foame, ca acasă, seara ne apuca foamea. A treia zi am început să ne obișnuim, am început să facem plimbări. Au trecut cele șapte zile. Important e cum mă simt, așa cum arăt. Este pentru sănătate. M-am trezit cu patru kilograme lipsă după șapte zile”, a declarat Irina Loghin potrivit Wowbiz.ro.

Irina Loghin, JEFUITĂ pe litoral: “De atunci, le țin sub cheie”. Artista a povestit tot ce s-a întâmplat

Irina Loghin, PENSIE specială uriașă. Cât câștigă artista după 8 ani de politică


Nu vrea să se oprească din slăbit

În urma curei de detoxifiere, deși a slăbit deja patru kilograme, artista continuă să urmeze un regim alimentar recomandat de medici și spune că își dorește să mai slăbească.

Irina Loghin, rețeta sănătății, la 83 de ani. Alimentele de care se ferește: Tot răul din organism vine de la alimentație


„Am dat jos patru kilograme în șapte zile. Șapte zile am stat numai pe sucuri și am făcut saună. Nu am simțit că îmi este foame. După ce m-am întors de acolo, am ținut dieta pe care mi-au dat-o. Slăbesc în continuare și o să slăbesc până o să îmi convină mie', a adăugat cântăreața de muzică populară, potrivit aceleiași surse.

Cât cere Irina Loghin pentru un eveniment privat. Prețul este doar pentru o oră



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel