Cât cere Irina Loghin pentru un eveniment privat. Prețul este doar pentru o oră

Data publicării:
Sursa foto: Irina Loghin, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Irina Loghin, Facebook

Irina Loghin este una dintre cele mai cunsocute cântărețe de muzică populară de la noi din țară, iar prețul pe care-l cere pentru un eveniment privat nu este deloc mic.

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Chiar dacă, în urmă cu câteva zile, în cadrul unui interviu, artista spunea faptul că nu mai este la fel de cerută pentru evenimentele private, cum era pe vremuri, aceasta are, în continuare, multe evenimente de onorat. Însă, cei care vor să o cheme pe „Regina muzicii populare” la propria nunta sau la un botez trebuie să știe că suma de bani pe care o cere aceasta nu este chiar mică și nici nu va cânta toată noaptea. Așadar, potrivit gandul.ro  pentru o oră de moment artistic, Irina Loghin cere suma de 1.500 de euro. 

Totuși, aceasta rămâne una dintre cele mai ieftine variante, pentru că, potrivit sursei citate, Maria Cârneci are un tarif de 2.800 de euro, iar Maria Dragomiroiu poate ajunge la 2.100 de euro.

Maria Ciobanu se întoarce în România. Vestea a fost dată chiar de Ionuț Dolănescu

Peste ce obicei nu trece Irina Loghin niciodată

Căldura de afară dă bătăi de cap tuturor, zilele acestea. Cu toate că mulți români preferă să stea doar în case, la răcoare, pentru a evita temperaturile ridicate, artistei nu îi este frică de caniculă. Aceasta are un obicei peste care nu trece niciodată și care o ajută să-și mențină și starea de bine. Mai mult, solista nu se abate de la el nici în vacanțe. 

„Căldură, căldură, dar eu nu mi-am schimbat programul. Prefer să mă plimb zilnic. Fac asta și când sunt în București, și când sunt în vacanță. Dacă am de-a face cu o zi caniculară, atunci schimb ușor programul! În sensul că mă plimb dimineața, foarte devreme sau seara, uneori chiar după apusul soarelui. Fac plimbări și noaptea, dacă a fost o zi foarte călduroasă. Nu mi-e frică să fac asta!”, mai spune ea pentru impact.

Irina Loghin, PENSIE specială uriașă, din partea statului român. Cât câștigă artista după 8 ani de politică

Ce spune artista despre viața profesională

Chiar dacă și-a menținut tariful destul de ridicat, Irina Loghin mărturisește faptul că nu mai există aceeași cerere pentru concerte, așa cum era pe vremuri. Totuși, artista nu se plânge, pentru că știe că acesta este cursul firesc al vieții.

„Vremurile de altădată s-au dus! Ce rost ar avea să vă spun altceva, când nu ar fi așa. Uneori constat asta ca o ușurare, alteori realizez că nu mai sunt la fel de căutată ca pe vremuri, când parcă nu aveam timp nici să respir. Mai ales în perioada asta a anului, sezonul cald, când se concentrează cel mai mare număr de spectacole, de diverse genuri și dimensiuni. Dar nu vreau să înțelegeți asta ca pe o supărare! Nu mă plâng, fiindcă așa e viața!”, mai spune artista.

Saveta Bogdan, ALIMENTELE din bucătărie care o ajută să scape de riduri: ”Aplic pe fața curată și las o oră” EXCLUSIV

Ce mănâncă Irina Loghin

Chiar dacă a tăiat carnea de pe listă de câțiva ani buni, Irina Loghin a învățat însă să mănânce sănătos și își ia proteinele din alte surse, mult mai sănătoase. 

"Se întâmpla prin 79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a mai povestit în urmă cu ceva timp Irina Loghin pentru impact.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel