Irina Loghin, JEFUITĂ pe litoral: “De atunci, le țin sub cheie”. Artista a povestit tot ce s-a întâmplat

Data publicării:
Sursa foto: Irina Loghin, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Irina Loghin, Facebook

Irina Loghin a fost jefuită pe litoral. Interpreta de muzică populară a avut parte de o surpriză neplăcută. 

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. În urmă cu ceva timp, artista a decis să nu mai îmbrace costumele populare vechi, după , după ce i s-a furat un costum din camera de la mare. De atunci, le ține “sub cheie”.

Irina Loghin își ține averea “sub cheie”, după ce a fost jefuită pe litoral

Irina Loghin a recunoscut că adevărata avere pentru ea sunt costumele populare vechi pe care le are. Artista a luat decizia de a nu le mai purta, după ce i-au fost furate câteva costume din camera de hotel, în timp ce se afla pe litoral. 

”Mi s-a furat de la mare, din hotel, un costum frumos, vechi, autentic. De atunci le țin sub cheie, nu le mai port pe acestea”, a declarat Irina Loghin, pentru FANATIK.

Cât cere Irina Loghin pentru un eveniment privat

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Chiar dacă, în urmă cu câteva zile, în cadrul unui interviu, artista spunea faptul că nu mai este la fel de cerută pentru evenimentele private, cum era pe vremuri, aceasta are, în continuare, multe evenimente de onorat. Însă, cei care vor să o cheme pe „Regina muzicii populare” la propria nunta sau la un botez trebuie să știe că suma de bani pe care o cere aceasta nu este chiar mică și nici nu va cânta toată noaptea. Așadar, potrivit gandul.ro  pentru o oră de moment artistic, Irina Loghin cere suma de 1.500 de euro. 

Totuși, aceasta rămâne una dintre cele mai ieftine variante, pentru că, potrivit sursei citate, Maria Cârneci are un tarif de 2.800 de euro, iar Maria Dragomiroiu poate ajunge la 2.100 de euro.

Peste ce obicei nu trece Irina Loghin niciodată

Căldura de afară dă bătăi de cap tuturor, zilele acestea. Cu toate că mulți români preferă să stea doar în case, la răcoare, pentru a evita temperaturile ridicate, artistei nu îi este frică de caniculă. Aceasta are un obicei peste care nu trece niciodată și care o ajută să-și mențină și starea de bine. Mai mult, solista nu se abate de la el nici în vacanțe. 

„Căldură, căldură, dar eu nu mi-am schimbat programul. Prefer să mă plimb zilnic. Fac asta și când sunt în București, și când sunt în vacanță. Dacă am de-a face cu o zi caniculară, atunci schimb ușor programul! În sensul că mă plimb dimineața, foarte devreme sau seara, uneori chiar după apusul soarelui. Fac plimbări și noaptea, dacă a fost o zi foarte călduroasă. Nu mi-e frică să fac asta!”, mai spune ea pentru impact.

Ce spune artista despre viața profesională

Chiar dacă și-a menținut tariful destul de ridicat, Irina Loghin mărturisește faptul că nu mai există aceeași cerere pentru concerte, așa cum era pe vremuri. Totuși, artista nu se plânge, pentru că știe că acesta este cursul firesc al vieții.

„Vremurile de altădată s-au dus! Ce rost ar avea să vă spun altceva, când nu ar fi așa. Uneori constat asta ca o ușurare, alteori realizez că nu mai sunt la fel de căutată ca pe vremuri, când parcă nu aveam timp nici să respir. Mai ales în perioada asta a anului, sezonul cald, când se concentrează cel mai mare număr de spectacole, de diverse genuri și dimensiuni. Dar nu vreau să înțelegeți asta ca pe o supărare! Nu mă plâng, fiindcă așa e viața!”, mai spune artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel