Irina Loghin, rețeta sănătății, la 83 de ani. Alimentele de care se ferește: Tot răul din organism vine de la alimentație

Captură video youtube/ Irina Loghin
Descriere foto: Captură video youtube/ Irina Loghin

Irina Loghin a dezvăluit care este dieta pe care o urmează și care sun alimentele de care se ferește.

Irina Loghin, supranumită și "regina muzicii populare" din România, este vegetarian de peste 30 de ani și spune că pe lângă faptul că a renunțat la carne, ea a tăiat de pe listă și alte alimente. Mai mult, artista încurajează toate gospodinele să adopte un stil de viață sănătos și este de părere că sănătatea se susține prin alimentație.


"Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că sunt a fost un moment în care niște pifetele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat.

Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă.
Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul.", a declarat Irina Loghin pentru WOWbiz.ro.

Irina Loghin a dezvăluit motivul pentru care este vegetariană de aproximativ 30 de ani. 

Cântăreața a avut grave probleme în trecut, care au determinat-o să ia definitiv această decizie.

„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită. Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor. M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus "țineți-mă că mă prăbușesc"… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.", a spus Irina Loghin, potrivit impact.ro.

Ce mănâncă Irina Loghin

Chiar dacă a tăiat carnea de pe listă de câțiva ani buni, Irina Loghin a învățat însă să mănânce sănătos și își ia proteinele din alte surse, mult mai sănătoase. 

"Se întâmpla prin 79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin, truc pentru SLĂBIT. Ceaiul pe care îl bea în fiecare dimineață: „Este cel mai bun”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 04 apr 2022, 15:51 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience