Ioana Ginghină dezvăluie dieta prin care reușește să arate ireproșabil la 46 de ani: „Când am voie, mănânc dulciuri”

Data actualizării: | Data publicării:

Iona Ginghină prezintă planul dietei sale.

Ioana Ginghină este una dintre actrițele din România care au făcut furori odată intrate pe scena showbizului. Ea are mulți fani, iar comunitatea creată în jurul ei o susține și laudă în permanență.

Vezi și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă după cazul „Vlad Pascu”. Ce le transmite vedeta părinților care își neglijează copiii

Cu ocazia unui interviu, Ioana le-a prezentat fanilor una dintre dietele sale pentru a se menține în formă. Actrița arată ireproșabil la 46 de ani.

„Țin o dietă cu un nutriționist. Carmen Fit se ocupă de dieta mea. Nu pot să zic că o țin tot timpul. Astăzi am venit aici. Am mâncat doar o bucățică de conopidă, că eu sunt cu vegetalele, și nu am mâncat dulcele, dar nu am mâncat ce scria la hârtie. Încerc să mă țin, îi trimit poze.

Fac și sportul pe care mi-l dă ea. Nu mânânc carne, paste nu am mai mâncat de nu țin minte, dar dulciuri mănânc. Când am voie, mănânc dulciuri. Dar nu că mănânc, rup”, a mărturisit Ioana Ginghină, pentru UNICA.ro

Vedeta acordă atenție mare și tenului, astfel că nu lasă niciun aspect neglijat când vine vorba de self-care:

„Sunt după un peeling. L-am făcut în urmă cu câteva zile. Îl fac în fiecare lună în această perioadă. Se descuamează, dar e bine, peste 2-3 zile o să fiu zână. În rest, folosesc doar produse testate”, adaugă ea.

Vezi și: Cum gestionează Ioana Ginghină conflictele cu fiica sa: „Adolescenții pot fi destul de iritanți și nepoliticoși”. Sfaturile pe care trebuie să le știe toți părinții

Fiica ei, Ruxi, îi aduce numai vești frumoase mamei sale, mai ales după ce a reușit să intre la un liceu de top. Ba mai mult, fetei îi și place să studieze acolo unde a intrat:

„Ruxi este mega încântată de liceu. Aseară a venit la mine să îmi îmi spună, din nou, cât de mult îi place. Citeam, a intrat și mi-a spus: „Mamă, îmi place atât de mult la liceul ăsta”. Lunea și marțea face doar ateliere. Mă înțeleg foarte bine cu ea în perioada asta.

Ne-am relaxat după examen, a fost un an greu. Acum sunt chill, copilul e mare, nu mai stau să o controlez. Am făcut educația care a trebuit. Normal că sunt cu ochii pe ea, dar în sensul că nu mai stau să o ascult la școală, a trecut”, mai spune Ioana Ginghină.

Vezi și: Alexandru Papadopol a sunat-o pe Ioana Ginghină după nuntă. Ce mesaj i-a transmis fostul soț actriței

În urmă cu puțin timp, Ioana Ginghină și Cristi Pitulice și-au unit destinele. Nunta lor a făcut înconjurul țării, fiind foarte admirată pentru vestimențația aleasă cu ocazia propriei nunți.

Astfel, Ioana și fiica ei îi duc dorul de fiecare dată lui Cristi atunci când acesta este plecat cu serviciul.

„Știu tot. Și când sunt drame, sunt acolo. Cu Cristi se înțelege foarte bine. Când e plecat îi simțim amândouă lipsa, pentru că mă duc să o iau eu, altfel era Cristi de serviciu. El e cu copilul, el se trezește mult mai dimineață, el o duce la școală. Ruxi se duce și singură, vine și singură, dar mai sunt situații. Și lunea și marțea când are de la 8.00, o ducem ca să nu stea prin mașina asta din afara Bucureștiului”, mai spune Ioana Ginghină, pentru UNICA.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel