Alexandru Papadopol a sunat-o pe Ioana Ginghină după nuntă. Ce mesaj i-a transmis fostul soț actriței

Data publicării:

Ioana Ginghină a dezvăluit conversația pe care a avut-o cu Alexandru Papadopol, după nuntă.

Ioana Ginghină este mai fericită ca niciodată, după ce actrița a spus „Da” recent, pentru a treia oară. Chiar dacă nu spera ca dragostea să i se mai ivească în cale atât de curând, după divorțul dureros de Alexandru Papadopol, se pare că actualul soț al actriței a cucerit-o complet și a reușit să o aducă din nou în fața altarului. Fostul soț însă, dar și tatăl fiicei sale, nu s-a aflat pe lista invitaților, chiar dacă cei doi au păstrat până în prezent o relație de prietenie. Cu toate acestea, Ioana Ginghină spune că actorul a sunat-o și a felicitat-o pentru noua căsnicie.

“Suntem doar părinți, și nu zic, Doamne ferește, că ne urâm, dar nu avem o relație în care să ne congratulăm foarte tare. Atunci m-a sunat să îmi zică casă de piatră, dar după asta a fost: ‘Auzi, și eu când să o mai iau pe Rux’. Adică a fost printre altele”, susține Ioana Ginghină, potrivit unica.

VEZI și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru adolescenți: „Concentrează-te să te construiești pe tine, în loc să cauți validare de la alții”

Actualul soț a cucerit-o complet

Ioana Ginghină spune că actualul soț are un pachet complet de calități, pe care aceasta nu ar mai fi crezut că le poate găsi vreodată la un bărbat. Cristi este și romantic, o și răsfață, dar știe să se ocupe și de treburile specifice din casă, spune actrița, care nu și-ar mai fi imaginai faptul că va mai găsi genul acesta de iubire prea curând.

“Eu de asta l-am luat, că mă alintă oricând. Micul dejun nu mi-l pregătește, doar dacă cer, că eu am niște diete în care e greu să pregătești micul dejun, dar îmi face cafeaua. Și ce face dintotdeauna, se trezește mai devreme și când mă aude coborând vine în capul scărilor și mă așteaptă.

Întotdeauna îl găsesc, când mă trezesc dimineața, în capul scărilor. E un bărbat adevărat, se găsesc mai greu în ziua de azi, care să știe să facă și chestii prin curte, să repare și o centrală, că de asta s-a mai rănit la mână.  E un bărbat adevărat, eu nu am mai întâlnit până acum, credeam că sunt pe cale de dispariție. Să știți că mai sunt”, adaugă Ioana Ginghină, pentru sursa citată.

Citește și: Destinația exotică aleasă de Ioana Ginghină pentru luna de miere: „Este o experiență unică pentru toți”

Cum a fost nunta celor doi

Cei doi au avut parte de o nuntă extrem de simplă, informală, în curtea casei actriței, însă totul a fost ca desprins dintr-un basm, povestește Ioana Ginghină. Cu toate acestea, vedeta dezvăluia recent cum evenimentul nu s-a sfârșit fără anumite incidente neplăcute, care au fost create chiar de vecinii din împrejurimi.

„La nuntă a fost foarte frumos, aveam emoții, e complicat să faci acasă și înainte, și după. Am prins o vreme superbă, am avut noroc. Arăta superb curtea, totul decorat frumos, dar au chemat vecinii poliția la 4 la amiază. De trei ori au chemat-o, bănuim cine i-a chemat. Nu ne-au dat amendă. Venea poliția și zicea „Da, am constatat”. Nu era muzica tare. Și nu vecinii din jur cu care vorbisem, niște vecini mai îndepărtați. Săracii își cereau și scuze de câte ori veneau.”, a declarat Ioana Ginghină în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel