Ioana Ginghină, semnal de alarmă după cazul „Vlad Pascu”. Ce le transmite vedeta părinților care își neglijează copiii

Data actualizării: | Data publicării:

„Vedeți câte se întâmplă din cauza unor copii care sunt neglijați”

Ioana Ginghină este una dintre vedetele care au intrat în atenția publicului în ultimul timp, mai ales în urma nunții pe care a avut-o cu doar câteva săptămâni în urmă. Ea a apărut în ținuta de mireasă pe toate paginile, urmăritorii felicitând-o pentru „reușita” personală.

La fel ca și alte vedete, Ioana Ginghină încearcă să stea tot mai aproape de comunitatea sa, ieșind deseori în fața lor prin noutățile din viața de zi cu zi.

 

Totodată, parentingul devine un subiect tot mai discutat în România, mai ales de celebritățile din showbizul autohton. De la Simona Gherghe, Oana Roman, dar și alții, acum a venit și timpul actriței Ioana Ginghină să-și facă cunoscută părerea.

Vezi și: Cum gestionează Ioana Ginghină conflictele cu fiica sa: „Adolescenții pot fi destul de iritanți și nepoliticoși”. Sfaturile pe care trebuie să le știe toți părinții

Ea este preocupată îndeosebi de copiii care sunt privați de atenția părintească și care, potrivit artistei, ar avea parte de nefericire în caz contrar: „vedeți câte se întâmplă din cauza unor copii care sunt neglijați”.

Vedeta consideră că prezența părintelui „fericit” este esențială deoarece „când parintele își petrece timp cu copilul și se joacă cu el și stă cu el, să știți că aveți și copii mai fericiți.”. Vedeta subliniază cât de important este și pentru ea, dar și pentru societate, să vadă copii, dar și părinți fericiți:

„Ei zic că-s fericiți dacă le cumperi nu știu ce jucărie, dar ei nu sunt în fond fericiți. Fericirea vine atunci când tu petreci timp de calitate cu persoana pe care o iubești cel mai mult și care îți dă atenție, care este în principiu mama, mai ales în perioada când copilul este foarte mic”

Vezi și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru adolescenți: „Concentrează-te să te construiești pe tine, în loc să cauți validare de la alții”

În același timp, actrița menționează că nu ar dori să fie luată părerea sa ca o „acțiune a judecății”: „Dar nu vreau să credeți că vă judec, credeți-mă că toate sfaturile pe care vi le dau, vi le dau să avem o viața mai frumoasă și liniștită”, făcând o aluzie la momentele dificile cu care s-a confruntat publicul român în urma teribilelor accidente din ultimele două luni, în majoritatea dintre acestea fiind implicați tineri.

Ea mai ridică un semn de întrebare asupra modului în care părinții își petrec timpul cu copiii lor, mai ales când vine vorba despre „tabletă și televizor”: 

„Atunci când parintele are nevoie de puțină liniște și vrea ca și copilul să stea liniștit, undeva pe canapea în liniște, i se dă telefonul sau tableta și el stă cuminte acolo și se uită la desene. Cumva vă întrebați: ”Dar ce, dragă, de unde știi tu că merge chestia asta? Tu ai făcut chestia asta?”. Ei bine, nu m-am uitat la telefon când era copilul de 0-4 ani pentru că nu erau pe vremea aia, nu existau telefoane care să facă atâtea lucruri câte fac acestea de acum, drept care nu am avut nici telefon.

Vezi și: Nunta Ioanei Ginghină, marcată de mai multe evenimente neplăcute. Soțul vedetei a ajuns de urgență la spital, iar vecinii au chemat poliția

(…) Nu erau desene animate la discreție, nu existau canalele astea, aceste desene care sunt mai safe pentru bebeluși. Așa încât copilul meu nu a avut acces de mic la tabletă, telefon și televizor pentru că nu existau”, a povestit Ioana Ginghină pe Instastory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel