Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu se însoară. Câți invitați va avea artistul: „Vrem o nuntă foarte mare amândoi”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Federatia Arta, Muzica si Sport
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Federatia Arta, Muzica si Sport

Ion Dolănescu a fost un personaj excentric, iar zvonurile au spus că ar avea un fiu nelegitim, Ionuț Petrescu, care urmează să se însoare.

Viața ne surprinde adesea cu întorsături neașteptate, iar celebritățile nu fac excepție. Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al regretatului artist Ion Dolănescu, a făcut o declarație remarcabilă într-un interviu: se pregătește de căsătorie cu aleasa inimii sale.

Ionuț Petrescu a fost mereu în centrul atenției datorită originii sale neobișnuite. Cu toate acestea, viața sa s-a transformat complet în ultimii doi ani. În timp ce își croia propriul drum în lumea muzicii, Ionuț a întâlnit persoana potrivită, sufletul său pereche.

Această întâlnire a adus bucurie și stabilitate în viața lui Ionuț. Dragostea lor s-a dezvoltat treptat, iar acum sunt pregătiți să își unească destinele prin căsătorie. Fericit și îndrăgostit, Ionuț spune că a găsit în aleasa inimii sale partenerul ideal, cineva cu care poate împărți toate bucuriile și greutățile vieții.

Chiar dacă a crescut în lumina reflectoarelor, Ionuț a învățat să aprecieze lucrurile simple și autenticitatea în relații. Își dorește o căsătorie plină de iubire și respect reciproc, iar această veste aduce un strop de fericire și inspirație în viața fanilor săi.

Nuntă cu 1000 de persoane

Ionuț Petrescu susține că este fiul nelegitim al regretatului Ion Dolănescu. Acesta a spus în trecut că întreține relația cu cei doi frați, Dragoș și Ionuț Dolănescu, și pe care îi condamnă pentru scandalurile din media pe tema moștenirii din partea tatălui lor. Cu toate acestea, fiul nelegitim pare că duce o altă viață, mai liniștită decât cei doi fii precizați mai devreme. El urmează să se căsătorească și anunță că va avea o vacanță pe cinste în Turcia.

„Sunt foarte bine! Vara aceasta o să merg în Turcia în concediu, pe Bosfor, la mijlocul lunii iulie împreună cu viitoarea mea soție o să plecăm cinci zile. Dumnezeu mi-a dăruit un înger de femeie și mă simt foarte norocos. Ne gândim ca vara viitoare să facem nunta, momentan nu am fixat data exactă când o să fie marele eveniment dar o să urmeze ceva frumos. O să vedeți. Ne cunoaștem din 2018, de patru ani suntem împreună, dar locuim împreună de două luni.”,  a spus artistul pentru Click!

Vezi și: Ion Dolănescu avea 2 milioane de euro sub saltea’. Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu, noi acuzații șocante

Vezi și: Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu cere din nou testul ADN. Bărbatul vrea să demonstreze că este fiul artistului

Dorește să-i invite pe presupușii frați la nuntă

Ionuț Petrescu este și el, la rândul său, o vedetă în lumea artistică muzicală, iar din banii munciți cu greu va dori să organizeze o nuntă cu aproximativ 1000 de invitați. Acesta menționează și faptul că dorește să-i invite pe presupușii frați.

„Vrem o nuntă foarte mare amândoi și cu siguranță o să fie. Dacă aș aduna toți prietenii, ar fi în jur de 1 000 de persoane la nuntă. O să îmi invit și presupușii frații cu siguranță la nuntă chiar de acceptă sau nu”, a declarat Ionuț Petrescu pentru Click!

Vezi și: Frații Dolănescu, la cuțite de 13 ani. Dragoș Dolănescu: Nu cred că ne vom împăca vreodată

Vezi și: Gestul făcut de Ionuț Dolănescu care l-a rănit pe fratele său. Dragoș Dolănescu este afectat: „Ce să ne mai spunem?”

Vezi și: Ionuț Dolănescu vrea să îngroape securea războiului cu fratele său. Cum a reacționat Dragoș Dolănescu: „Îi recomand să se ducă la doctor, să se revizuiască”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel