Presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu cere din nou testul ADN. Bărbatul vrea să demonstreze că este fiul artistului

Data publicării:
Ionuț Petrescu și Ion Dolănescu, colaj foto, sursa facebook
Descriere foto: Ionuț Petrescu și Ion Dolănescu, colaj foto, sursa facebook

Ionuț Petrescu, presupusul fiu nelegitim al lui Ion Dolănescu cere, din nou, efectuarea unui test ADN care să demonstreze că este băiatul regretatului artist. 

Acum cinci ani, Ionuț Petrescu a apărut în spațiul public susținând că este fiul nelegitim al regretatului artist, Ion Dolănescu. Bărbatul își dorește să facă testul ADN pentru a demonstra că el este fiul lui cântărețului și pentru a încheia acest scandal, care s-a iscat de când a apărut în peisaj.

Ionuț Petrescu a declarat  că mama lui a locuit în casa maestrului și a întreținut relații intime cu acesta. Petrescu are și o cerință în cazul în care se va efectua testul ADN. Bărbatul solicită prezența Direcției Generale Anticorupție în momentul recoltării probelor.

„Ca să încheiem tot balamucul ăsta, singurul lucru pe care l-aș putea face eu este un test ADN. Acesta va spune cu exactitate dacă sunt sau nu fiul lui Ion Dolănescu. Eu am cerut să se efectueze un test ADN. Dacă acest test se va efectua solicit ca Direcția Generală Anticorupție să asiste la efectuarea testului.

Se poate face cu copiii: Ionuț, Dragoș și unul dintre frații marelui artist. (...) Mama mea chiar a spus, într-un interviu, că a avut relație intimă cu domnia sa, a locuit în casa domniei sale”, a afirmat Ionuț Petrescu, la Antena Stars.

 

Totodată, presupusul fiu nelegitim al artistului a mărturisit că Ionuț Dolănescu i-a spus că vor face un test ADN, însă nici până în prezent nu s-a efectuat acest lucru.

„Domnul Ionuț Dolănescu a spus că vom face testul ADN într-un cadru legal, dar din anul 2016 până acum nu s-a efectuat nimic”, a mai spus presupusul fiu al maestrului Ion Dolănescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel