Gestul făcut de Ionuț Dolănescu care l-a rănit pe fratele său. Dragoș Dolănescu este afectat: „Ce să ne mai spunem?”

Data actualizării: | Data publicării:
Dragoș Dolănescu, foto Facebook
Descriere foto: Dragoș Dolănescu, foto Facebook

Dragoș Dolănescu este afectat de melodia fratelui său. Cu toate acestea, protagonistul are și cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț Dolănescu.

Ionuț și Dragoș, cei doi fii ai regretatului Ion Dolănescu, continuă să fie în conflict. Anii s-au scurs și cei doi frați au purtat o luptă intensă pentru moștenirea lăsată de tatăl lor. Dragoș Dolănescu refuză categoric să facă pace cu Ionuț Dolănescu, chiar dacă fratele său mai mare pare deschis la o reconciliere istorică. Într-un interviu, Dragoș a explicat motivele pentru care nu este dispus să îl ierte pe Ionuț, care, în tinerețe, era cunoscut și pentru aventurile sale amoroase. Printre "victimele" sale se numără și Irinuca Loghin, frumoasa fiică a celebrei soliste de muzică populară.

Este rănit de piesa pe care a compus-o fratele său

Dragoș Dolănescu nu este dispus să se împace cu fratele său, Ionuț, cu care a avut o lungă și intensă dispută timp de 14 ani, începând de la decesul tatălui lor celebru, solistul de muzică populară Ion Dolănescu. Această dispută a cuprins și bătălii judiciare ce au durat opt ani, în legătură cu o moștenire în valoare de un milion de euro.

”Ionuț mai zice pe la emisiuni că nu îi vorbesc, că îl evit, că ar vrea să mai vorbim. Dar, e foarte greu. Ce să ne mai spunem? A compus și o piesă în care mă jignește, m-a durut foarte mult. Ca să mă împac cu Ionuț ar trebui ca el să-și ceară iertare pentru toate greșelile pe care le-a făcut față de mine. Corect ar fi fost și să împărțim frățește drepturile de autor ale tatălui nostru, pe care le-a luat el în totalitate. Îi reamintesc că Ion Dolănescu a avut doi băieți, nu doar un fiu. Ionuț a făcut în așa fel încât să nu pomenească niciodată mai nimic despre mine, deși noi am ținut, cândva, foarte mult unul la altul, îi luam și partea în fața tatălui nostru. Frumos ar fi ca oamenii să nu mai plătească bani, ca să-l asculte pe tata, pe Ion Dolănescu. El a fost un bun național, e al românilor, a iubit țara asta, a lăsat în urmă 1.000 de piese, care nu sunt ale mele și nici ale lui Ionuț. Mă bucur însă că Ionuț a făcut Festivalul ”Ion Dolănescu”, de la Târgoviște, unde lansează tinere talente și unde se cântă piesele lui tata. Apreciez, e un lucru frumos și-l încurajez pe Ionuț să facă acest festival și pe mai departe”, a spus Dragoș Dolănescu, potrivit Playtech Știri

Supărat că nu renovează casa tatălui lor

Ionuț Dolănescu susține că, printre obiectele moștenirii se află și o casă. Pentru a intra în posesia acesteia, vedeta a plătit foarte mulți bani fratelui său. un alt motiv de supărare este lăsarea vilei în care a trăit tatăl lor în paragină.

„Opt ani de zile m-am judecat cu Dragoș pentru această casă, a trebuit să îi plătesc o sumă usturătoare, ca să rămân eu cu această casă. I-au revenit lui 150.000 de euro, i-a revenit lui vila din Sinaia, care e o vilă mai nouă, are și 2.000 de metri pătrați. Se pare că nu a făcut nimic acolo. Din păcate, vila e în paragină, dar eu nu am vrut să se întâmple acest lucru cu casa în care a trăit și a și murit tatăl meu, Ion Dolănescu”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, potrivit Spynews.

Vezi și: Ionuț Dolănescu vrea să îngroape securea războiului cu fratele său. Cum a reacționat Dragoș Dolănescu: „Îi recomand să se ducă la doctor, să se revizuiască”

Vezi și: Dragoș Dolănescu, dezvăluiri șocante la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce spune despre fratele său: „Tata a murit supărat pe Ionuț. Înainte să moară, a vrut să-mi trecă mie averea pe nume…”

Vezi și: Ionuț Dolănescu, nerăbdător să se mute în casa în care a copilărit. Cât au costat renovările locuinței din CaimateiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel